Vacature hoofdmonteur machinefabrikant

 

Solliciteer op hoofdmonteur machinefabrikant
 

Deel vacature 'hoofdmonteur machinefabrikant'

 

Regio

Montfoort, Utrecht

Uren per week

40 uur

Contract

Direct in dienst bij opdrachtgever

Opleidingsniveau

MBO

Datum

21-06-2021


Hoofdmonteur machinefabrikant

Ben jij een monteur die leiding kan geven aan 5 collega's en zelf meewerkt en meedenkt in de verdere ontwikkeling van speciale machines voor de productie van graszoden?
 

 

Deze machinefabrikant opereert in de speciale wereldwijde markt van graszoden. De machines worden in Nederland ontwikkeld en worden over de hele wereld verkocht. De markt voor dit bedrijf groeit doordat er kwalitatief zeer goede machines worden gemaakt. Er wordt voortdurend gewerkt aan verbetering en vernieuwing.
Als Hoofdmonteur maak je deel uit van een team vakmensen.

 

Werkzaamheden

In de eerste plaats maak je deel uit van het team van 5 vaste monteurs. Je werkt mee en ontdekt de kwaliteiten van je collega's en na verloop van tijd ga je steeds meer zien wie waar in uitblinkt en kan dan beter bepalen wie op welk onderdeel van het productieproces kan worden ingezet. Je neemt als het ware op een natuurlijke wijze de leiding. Verder maak je met je team onderdeel uit van het verder ontwikkelen van de bestaande machines en ben je direct betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe in productie te nemen machines.

Het is dus een veelzijdige en uitdagende baan voor een Hoofdmonteur.

 

Wij vragen

Als hoofdmonteur heb je een technische opleiding afgerond en heb je ervaring in de montage en ontwikkeling van machines. Verder beschik je over een vriendelijk karakter waarbij je collega's zich gewaardeerd voelen. Daarnaast ben je in staat de organisatie op je te nemen en de verdere groei van het bedrijf in goede banen te leiden.

 

Wij bieden

De hoofdmonteur die in het bovenstaande plaatje past, zal een passende aanbieding krijgen gericht op jouw verdere ontwikkeling en die van het bedrijf. Uiteraard wordt het arbeidsvoorwaardenpakket in samenspraak vastgesteld.

 

Salarisindicatie bruto loon

Tussen € 2750.00 en € 3500.00 per maand.


Solliciteer op hoofdmonteur machinefabrikant

Meer weten over deze vacature?

Wim Appelman

06 - 53 10 11 95

Email Wim »