Zoek vacatures in jouw sector of branche

373 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Chauffeur varkenstransportbedrijf
Venray, Limburg
Voor een varkenstransportbedrijf in de regio Noord Limburg – Oost Brabant zijn we op zoek naar een zelfstandige chauffeur die graag in een agrarische omgeving werkt. Er zijn mogelijkheden voor fulltime en parttime werk. Ook werken op vaste dagen of nachten is bespreekbaar.  
Hovenier
Hattem, Gelderland
Voor een modern hoveniersbedrijf in de omgeving Hattem/Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren, zelfstandig werkende hovenier.
Tractorchauffeur melkveehouderij
Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland
Voor onze opdrachtgever, een melkveehouder in de Duitse deelstaat Mecklenburg Vorpommern met ongeveer 600 melkkoeien, zijn we op zoek een een allround tractorchauffeur medewerker.
Monteur landbouwmechanisatie Canada
Calgary, Alberta, Canada
Dit jonge bedrijf van een Nederlandse eigenaar is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie in het zuiden van de staat Alberta in Canada. Door de groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een monteur er bij. Het bedrijf is relatief klein en daarom is het belangrijk dat je breed...
Fulltime agrarisch medewerker open teelt
Zeewolde, Flevoland
Het is een warm familiebedrijf waar je samen komt te werken in een team met vlotte mensen.
Medewerk(st)er zeugenhouderij
Meijel, Limburg
Voor een varkensbedrijf in de regio Meijel - Asten zijn we op zoek naar een medewerk(st)er kraamstal. Je werkt samen in een klein team.
Allround hovenier / stratenmaker
Maastricht, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Maastricht zijn we op zoek naar een allround hovenier met stratenmakerskwaliteiten. Je werkt voor een servicegericht bedrijf met een brede klantenkring. Van onderhoud van bedrijventerreinen tot de aanleg van complete tuinen.   Opleiding en ervaring als...
Allround medewerker pluimveehouderij
Weert, Limburg
Voor een bedrijf in de regio Weert zijn we op zoek naar een zelfstandige, allround medewerker. Ervaring in de pluimveehouderij is meegenomen maar heb je aanleg en motivatie om dit te leren dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren. Parttime werken is ook bespreekbaar.
Meewerkend voorman glastuinbouw
Someren, Noord-Brabant
Voor een komkommer- en tomatenkwekerij in de regio Someren - Deurne zoeken we een actieve meewerkend voorman. Je werkt met een kwalitatief hoogwaardig product in een enthousiast team.  Overzicht, coachen, initiatief nemen en pro-actief handelen zijn enkele...
Diverse vacatures bij boom- en plantenkwekerij en hoveniersbedrijf
Horst, Limburg
Geef jouw groene talenten volop ruimte! Voor meerdere opdrachtgevers, in de regio Venlo – Horst – Venray, zijn we op zoek naar vakmensen en allround medewerkers. Ervaring in de groene sector is meegenomen, maar ook starters en functieveranderaars nodigen we van harte uit om...
Hovenier aanleg en onderhoud tuinen
Heerenveen, Friesland
Varkensbedrijf regio Berlijn Duitsland leidinggevend medewerker
Berlijn, Duitsland
Dit betreft een familiebedrijf in de regio Berlijn waarbij je samenwerkt met de Nederlandse eigenaar. Na een gedegen inwerkperiode ben je werkzaam als zelfstandig meewerkend bedrijfsleider.
Vakbekwaam hovenier regio Heerenveen
Heerenveen, Friesland
Hoveniersbedrijf in de regio Heerenveen. Onze opdrachtgever verzorgt het onderhoud, ontwerpen en aanleggen van de meest uiteenlopende tuinen.
Medewerker varkenshouderij
Someren, Noord-Brabant
Voor een zeugenhouderij in de omgeving van Someren ben ik op zoek naar een enthousiaste medewerker die het leuk vindt om met zeugen en biggen te werken. Ervaring of geen ervaring in de kraamstal. Iemand die een echte vakman tussen de varkens wil worden. Er heerst een gezellige, gemoedelijke...
Bedrijfsleider zeugenhouderij
Reusel, Noord-Brabant
Voor een grote agrarische onderneming ben ik op zoek naar een gedreven bedrijfsleider. Voor de locatie in de omgeving van Reusel wordt hij/zij verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de zeugenhouderij.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25