Vacature bedrijfsleider vleesvarkensbedrijf

 

Solliciteer op bedrijfsleider vleesvarkensbedrijf
 

Deel vacature 'bedrijfsleider vleesvarkensbedrijf'

 

Regio

Elsendorp, Noord-Brabant

Uren per week

40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

MBO, HBO

Datum

30-11-2020


Bedrijfsleider vleesvarkensbedrijf

Voor een varkenshouderij in de regio van Elsendorp hebben we een vacature voor een bedrijfsleider varkenshouderij. Wil jij graag de verantwoordelijkheid hebben van een varkensbedrijf, kan jij dit bedrijf op en top zelfstandig runnen? Dan kom ik graag met je in contact. 

 

Als bedrijfsleider zie jij het als een uitdaging om het bedrijf zowel technisch als economisch top te laten draaien. Je voelt jezelf ''eigen baas'', de dieren en het bedrijf zijn jouw verantwoordelijkheid. Je krijgt van de ondernemer de vrijheid om het bedrijf naar eigen inzichten goed te laten draaien, dagelijks ga jij voor het beste resultaat! Natuurlijk hou je regelmatig contact met de ondernemer, samen analyseren jullie met enige regelmaat hoe het loopt. 

 

Werkzaamheden

Het dagelijks goed laten lopen van dit moderne bedrijf, een bedrijfsleider weet welke taken hierbij komen kijken, controle dieren, voerproces controleren, op tijd voer bestellen, laden / lossen varkens, medicijnregistratie etc..

 

Wij vragen

Ervaring in de varkenshouderij is vanzelfsprekend, het bedrijf is door één persoon bij te houden wat erop neer komt dat je veel zelfstandig aan het werk bent. Op de piekmomenten kan je evt. extra hulp inschakelen. Jij ziet het als een uitdaging om het bedrijf technisch top te laten draaien, aantoonbare ervaring heb jij reeds opgedaan. Je vindt het prettig om geordend te werken, dit komt dagelijks terug in de werkzaamheden. 

 

Wij bieden

Een hele uitdagende fulltime functie, met uitzicht op een langdurig dienstverband, ook zzp'ers nodigen wij uit om te reageren. Bij gebleken geschiktheid hoort er ook een passend salaris bij !

 

Contactinformatie

Meer weten over deze vacature, bel me even op 06-39734830 of mail me even via jeen.smits@agriwerker.nl. Via onderstaande button kan je ook direct reageren op de vacature


Solliciteer op bedrijfsleider vleesvarkensbedrijf

Meer weten over deze vacature?

Jeen Smits

06 - 39 73 48 30

Email Jeen »