Zoek vacatures in jouw sector of branche

563 agrarische vacatures en agri banen

Elektrotechnisch monteur (agrarische) installaties
Barneveld, Gelderland
Dit installatiebedrijf heeft veel werk in de landbouw, met name stal inrichting. Denk hierbij aan ventilatiesystemen en voersystemen. Goed om te weten, het bedrijf wordt nu gerund door de 2e generatie. Dit zijn 2 broers welke van jongs af aan het vak geleerd hebben. Hierdoor weten ze wat het...
Medewerker gestuurde boringen
Barneveld, Gelderland
Het bedrijf Hier werken ze veel in de grond, met kabels en leidingen. Met collega's uit de regio werk je op verschillende locaties. Afwisseling dus. Opvallend detail: er is een duidelijke scheiding tussen werk en privé. Er is geen storingsdienst en ben je vrij dan is dat...
Monteur landbouwmechanisatie
Nuth, Limburg
Het betreft een modern bedrijf in de landbouwmechanisatie met veelal regionale klanten. Goede service en kwaliteit staan voorop en er is veel aandacht voor goede werkomstandigheden.
Allround medewerker boomkwekerij
Horst, Limburg
Voor een boomkwekerij in de regio Horst - Venray zijn we op zoek naar een allround medewerker. Door het unieke assortiment en hun innovatieve, klantgerichte werkwijze is dit bedrijf onderscheidend in de sector.
Medewerker vleesvarkens
Ospel, Limburg
Voor een vleesvarkensbedrijf in de regio Ospel - Nederweert zijn we op zoek naar een allrounder die alle voorkomende werkzaamheden verricht. Het betreft een modern vleesvarkensbedrijf met brijvoedering. Je werkt van maandag t/m vrijdag ongeveer 3 uur. Op woensdag de hele dag. Werktijden...
Medewerker melkveehouderij
Schin op Geul, Limburg
Voor een agrarisch familiebedrijf in de regio Schin op Geul - Valkenburg, zijn we op zoek naar een aanpakker die samen met de eigenaar het bedrijf runt. Je doet alle werkzaamheden en er is veel ruimte om te leren en voor ontwikkeling. Dit bedrijf doet 2 melkingen per dag.
Monteur landbouwmechanisatie plantenkwekerij vollegrond
Horst, Limburg
Voor een vollegrondskwekerij in de regio Horst - Venray zijn we op zoek naar een zelfstandige monteur die het machinepark binnen het bedrijf onderhoudt. Naast het dagelijks onderhoud zorg jij ook voor de optimalisatie en aanpassingen van de landbouwmachines.
Machinist laadschop - shovel - wiellader industrie
Venlo, Limburg
Voor een bedrijf in de regio Venlo - Helden zijn we op zoek naar een laadschopmachinist met verantwoordelijkheidsgevoel en overzicht. Je werkt voor een servicegericht bedrijf met een brede klantenkring, bij zowel overheden als het bedrijfsleven.
Melkveebedrijf ervaren bedrijfsleider
Dokkum, Friesland
Onze opdrachtgever geeft de voorkeur aan een medewerker die bereid is de bedrijfswoning te gaan betrekken. Er wordt een nette en ruime gezinswoning tegen gunstige condities aangeboden. 
Allround medewerker in de tulpenbollen en tulpenbloemen
Andijk, Noord-Holland
De oppervlakte tulpenbollen bedraagt zo'n 50 hectaren. Daarnaast worden er 10 miljoen stelen gebroeid. Met uitzondering van het planten gebeurt alles met eigen machines op het land. Ook het broeien van de bollen gebeurt op het eigen erf.
Enthousiaste meewerkend voorman in de pioenrozen
Andijk, Noord-Holland
De opdrachtgever behoort tot de top van de pioenrozenkwekers in Nederland! Kenmerkend zijn het grote vakmanschap, de hoge kwaliteit en een grote betrouwbaarheid. Het bedrijf groeit en biedt kansen voor een nieuwe man of vrouw die wil meegroeien met het bedrijf.
Manager productie in de glastuinbouw / bloementeelt
Heerhugowaard, Noord-Holland
Mooie lelie kwekerij van 14 ha met 5 afdelingen waar kwalitatief en kwantitatief een prima product wordt geteeld. Door de groei is er behoefte aan een nieuwe manager productie die samen met de bedrijfsleider en directie een team vormt.
Service monteur glastuinbouw
De Lier, Zuid-Holland
Syngenta is een bekende naam in de tuinbouw. Voor de opkweek en ontwikkeling van jonge planten beschikken ze over verschillende productie faciliteiten waaronder diverse kassen. Het facilitair beheer en onderhoud van de kassen is uitbesteed. Agriwerker zoekt hiervoor een technische...
Hovenier (startend of ervaren)
Zutphen, Gelderland
Voor onze opdrachtgever in de regio Zutphen zoeken wij een ervaren en zelfstandig werkend hovenier. Ook starters in het hoveniersvak zijn welkom! Onze opdrachtgever heeft structureel veel opdrachten, en is daarom per direct op zoek naar een ervaren hovenier aanleg & onderhoud.
Algemeen medewerker melkveehouderij Denemarken
Zelhem, Gelderland
Het melkveehouderijbedrijf wordt gerund door een jong Nederlands sprekend gezin met rond de 175 roodbonte koeien. De ondernemer heeft het bedrijf goed op orde maar voor de dagelijkse ondersteuning missen ze iemand met kennis van melkkoeien. Iemand die met de ondernemer mee denkt en weet wat er bij...