Zoek vacatures in jouw sector of branche

404 agrarische vacatures en agri banen

Medewerker teelt bloembollen in flevoland (direct vast contract)
Andijk, Noord-Holland
Dit moderne agrarische bloembollenbedrijf is gevestigd in Andijk en mag gerekend worden tot 1 van de beste in Noord Holland. Er wordt ongeveer 80 ha tulpen geteeld in Flevoland. Deze worden gebroeid in Noord Holland. Dit bedrijf kenmerkt zich door geen personeelsverloop. Medewerkers krijgen...
Hovenier die wil overstappen naar vaste planten kwekerij
Wervershoof, Noord-Holland
Deze mooie kwekerij voor vaste tuinplanten heeft ongeveer 3 ha containerteelt en bijna 10.000 m2 glas. Hier wordt een groot assortiment (600 soorten) gekweekt voor o.a. tuincentra en de aanleg sector zoals groenvoorziening en gemeenten. Het bedrijf groeit gestaag en zoekt een nieuwe...
Agrarisch productiemedewerker groenten met doorgroei mogelijkheid
Sint Maarten, Noord-Holland
Een flink bedrijf met 150 hectare teelt van vollegrondsgroenten. Denk aan peen en bieten waaronder de rode.  De verwerking van de groenten gebeurd op het eigen erf in een nette en moderne omgeving.
Machinist onkruidborstel
Zwolle, Overijssel
Het betreft hier een bedrijf in de omgeving van Zwolle dat zorg draagt voor het onderhoud van de bermen in en rondom Zwolle. 
Bedrijfsleider pluimveebedrijf
Assen, Drenthe
Onze opdrachtgever heeft een moderne vleeskuikenhouderij in de regio van Assen.  Zij zijn op zoek naar een bedrijfsleider voor hun pluimveebedrijf.
Installeren monteren en plaatsen melkstallen
Wierden, Overijssel
Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven technische agrarische medewerker. Het bedrijf is gespecialiseerd is in melktechniek en aanverwante producten voor de melkveehouderij voor koeien en geiten. Zij houden zich bezig met het bouwen, installeren en...
Baliemedewerker
Nieuwleusen, Overijssel
Bij onze opdrachtgever gaat een baliemedewerker met zwangerschapsverlof. Voor de periode van 11 juni tot 11 november zoek ik een vervangende baliemedewerker. Het gaat om 3 dagen per week, woensdag, donderdag en vrijdag.  De opdrachtgever is een grote aannemer in de bouw.
Medewerker hoveniersbedrijf boomkwekerij plantenkwekerij
Bladel, Noord-Brabant
Diverse vacatures bij boom- en plantenkwekerijen en hoveniersbedrijven. Voor meerdere opdrachtgevers, in de regio Eindhoven-Valkenswaard-Bladel ben ik op zoek naar leidinggevenden, vakmensen en allround medewerkers die graag willen werken voor een bedrijf met een gezellige sfeer. Ervaring in...
Stalinrichter varkenshouderij
Zelhem, Gelderland
Onze opdrachtgever in de regio Zelhem is per direct op zoek naar een stalinrichter voor een stallen-verbouw-klus in zijn varkenshouderij.
Grondwerker weg- en waterbouw
Doetinchem, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een mooi agrarisch loonbedrijf incl. GWW en we zijn voor deze onderneming op zoek naar een allround, ervaren grondwerker. Het betreft hier een fulltime vacature met momenteel veel werkzaamheden in Duitsland, maar ook in Nederland. Je maakt in Duitsland lange dagen...
Medewerker varkenshouderij
Albergen, Overijssel
Voor een moderne varkenshouderij met 800 zeugen en 8000 vleesvarkens zijn wij zoekende naar een allround medewerker varkenshouderij. Het betreft een familiebedrijf met een prettige werksfeer.
Grondwerker / minikraanmachinist
Den Ham OV, Overijssel
Opdrachtgever ontwikkelt, bouwt en onderhoudt glasvezel gebaseerde data- en telecommunicatienetwerken.
Allround medewerker vollegrondsgroentebedrijf
Roermond, Limburg
Voor een agrarisch bedrijf in de regio Roermond zijn we op zoek naar een allround medewerker, die goed in een team werkt maar ook zijn eigen rol kan pakken. Het hele proces van telen, verwerken en verpakken wordt in eigen beheer uitgevoerd.  
Teeltspecialist kwekerij haagplanten
Venlo, Limburg
Voor een haagplantenkwekerij in de omgeving Venlo – Helden zijn we op zoek naar een teeltspecialist. De teelt is voornamelijk in de kas maar ook in containers buiten. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn unieke teeltmethode en informele werksfeer.
Machinist hoveniersbedrijf
Venlo, Limburg
Een toonaangevend hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo is op zoek naar een ervaren machinist groen. Het betreft zowel aanleg als onderhoud.