Vacature medewerker akkerbouw

 

Solliciteer op medewerker akkerbouw
 
 

Regio

Hoofddorp, Noord-Holland

Uren per week

32 - 40 uur

Contract

Direct in dienst bij opdrachtgever

Opleidingsniveau

MBO, HBO

Datum

18-05-2022


Medewerker akkerbouw

Mooie baan als medewerker akkerbouw waar je door kunt groeien naar de functie van bedrijfsleider. Voor een groot akkerbouw bedrijf in de Haarlemmermeer, zijn wij op zoek naar een medewerker akkerbouw.

 

Op ongeveer 300ha in de Haarlemmermeer en daarbuiten teelt dit bedrijf de standaard akkerbouw gewassen zoals aardappelen, suikerbieten en graan. Er is een klein team vaste medewerkers en zzp-ers. Het meeste werk wordt met eigen mechanisatie uitgevoerd. Er is het gehele jaar voldoende werk.

 

Werkzaamheden

Als medewerker akkerbouw ben je in staat alle werkzaamheden uit te voeren. Dat gaat om werkzaamheden als ploegen, eggen, zaaien, uitvoeren gewasbescherming. wieden, oogsten, sorteren, drains doorspuiten, sorteren, machine onderhoud etc.

 

Wij vragen

Je bent dus een allround medewerker akkerbouw en het liefst zien we iemand die de capaciteiten heeft om door te groeien naar de functie van bedrijfsleider. Je hebt dus inzicht in teeltplannen, Je hebt inzicht in economische zaken die op een akkerbouw een rol spelen, je hebt een goed technisch inzicht en bovenal ben je een prettig persoon om mee te werken waarbij het leiderschap als van nature aan je kleeft. Agrarische opleiding heb je voltooit en je beschikt over een spuitlicentie en het T-rijbewijs. De soms sterk wisselende werktijden zijn vanzelfsprekend voor je.  Het moet gebeuren wanneer de omstandigheden goed zijn om een goed resultaat te krijgen.
Heb je er zin in? De ondernemende eigenaar komt graag met je in contact.

 

Wij bieden

Mooie zelfstandige functie op een goed georganiseerd en gemechaniseerd bedrijf waar jouw zelfstandigheid verder tot ontwikkeling kan komen.

 

Salarisindicatie bruto loon

Tussen € 2750.00 en € 4000.00 per week.

 

Contactinformatie

Solliciteer direct met CV. Voor meer informatie kun je mij bellen op 0653101195


Solliciteer op medewerker akkerbouw

Meer weten over deze vacature?

Wim Appelman

06 - 53 10 11 95

Whatsapp Wim »