Zoek vacatures in jouw sector of branche

415 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Productieleider- junior potential- varkenshouderij Duitsland
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
  Onze opdrachtgever is een toonaangevende Nederlandse ondernemer met een groot zeugenbedrijf en vleesvarkensbedrijf en aanverwante bedrijven in de regio Maagdenburg, in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt. Dit betreft een familiebedrijf met een uitstekende reputatie, een duidelijke visie...
Vrachtwagenchauffeur melktransport
Wolvega, Friesland
Transportbedrijf in de regio Wolvega is actief in RMO transport. 
Fulltime medewerker loonwerk
Nijkerkerveen, Gelderland
Voor een loonbedrijf in de buurt van Putten zijn we op zoek naar een allround medewerker. Het bedrijf verricht diverse soorten loonwerk met name in de regio, met name in de GWW/infra.
Uitvoerder infra/gww
Maartensdijk, Utrecht
Je komt te werken bij een gerenommeerd bedrijf met verschillende takken van werk. Als uitvoerder vind je het een uitdaging om met jouw team gevarieerde infraprojecten te realiseren. Door de multidisciplinaire dienstverlening  kunnen zij een zeer afwisselende functie bieden. Hierbij kun je...
Leerling machinist roterende verreiker
Terschuur, Gelderland
Voor een verhuurbedrijf in omgeving Barneveld zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden zich te gaan specialiseren op de verreiker. Er is zowel ruimte voor mensen met ervaring als mensen die het nog moeten leren.
Tractorchauffeur kwekerij
Houten, Utrecht
Je komt te werken op een grote kwekerij met meerdere locaties in omgeving Houten.
Allround kraanmachinist
Nijkerkerveen, Gelderland
Voor een veelzijdig middelgroot grondverzetbedrijf (circa 20 vaste medewerkers) in omgeving Nijkerkerveen zijn we op zoek naar een kraanmachinist. Bedrijf is met name actief in de groen, grond en infrasector in de provincies Gelderland, Noord Holland, Flevoland en Utrecht.
Allround medewerker loon en grondverzetbedrijf
Odijk, Utrecht
Voor een middelgroot loon en grondverzetbedrijf zoeken we een allround medewerker. Het bedrijf rijdt met moderne machines en materiaal en is voornamelijk actief in de GWW sector. Daarnaast is men kleinschalig actief in het agrarisch loonwerk. Al het werk bevindt zich rondom een straal van 20/30...
Medewerker hovenier
Odijk, Utrecht
Voor een middelgroot professioneel hoveniersbedrijf in de omgeving van Houten zijn we op zoek naar (leerling) hoveniers in zowel de aanleg als het onderhoud van tuinen: Er bestaan zowel mogelijkheden voor leerlingen als meer ervaren medewerkers. Onze opdrachtgever heeft een bedrijf dat zich...
Mobiele kraanmachinist
Werkhoven, Utrecht
Voor een middelgroot loon en grondverzetbedrijf zoeken we een allround medewerker. Het bedrijf rijdt met moderne machines en materiaal en is voornamelijk actief in de GWW sector. Daarnaast is men kleinschalig actief in overig loonwerk. Al het werk bevindt zich rondom een straal van 20/30 kilometer...
Allround medewerker loon en grondverzet
Bilthoven, Utrecht
Onze klant betreft een klein aannemersbedrijf in de omgeving van Utrecht die actief is op het gebied van groen/grond/waterprojecten. Dit met name in provincie Utrecht en een deel van Noord Holland.
Medewerker hoveniersbedrijf
Emmen, Drenthe
Het betreft hier een groot hoveniersbedrijf actief in de provincie Drenthe. Voor dit bedrijf zoeken wij een aantal medewerkers.
Medewerker lelie kwekerij
Dwingeloo, Drenthe
Het betreft hier een bedrijf dat lelies verbouwt voor de verkoop van de bloemen in de omgeving van Dwingeloo. Voor dit bedrijf zoek ik een allround medewerker.  
Opperman stratenmaker
Nieuw-Amsterdam, Drenthe
Onze klant is actief in het machinaal leggen van bestratingen in Noord Nederland.  Wij zoeken voor onze klant een handige medewerker met ervaring in bestratingen.
Medewerker akkerbouw en volle grond bloemen
Klazienaveen, Drenthe
Het betreft hier een bedrijf in de omgeving van Klazienaveen welke actief is in de teelt van diverse bloemen. Op heb bedrijf worden zonnebloemen, pioenrozen en nog tal van andere bloemen geteeld. Voor dit bedrijf zoeken wij een allround medewerker. 
Allround hovenier aanleg en onderhoud
Klazienaveen, Drenthe
Het betreft hier een hoveniersbedrijf in de omgeving van Klazienaveen. Voor dit bedrijf zoeken wij een allround hovenier voor de aanleg en onderhoud van tuinen bij particulieren.  Er werken zo'n 6 tot 8 mensen bij het bedrijf, waarbij het woord collegialiteit hoog in het vaandel...
Gezocht medewerker voor sorteren van afval
Emmen, Drenthe
Het bedrijf is landelijk werkzaam en verhuurt ploegen van 4 tot 5 mensen om bij diverse klanten afval handmatig uit te zoeken. 
Aanpakker medewerker hovenier
Klazienaveen, Drenthe
Het betreft hier een hoveniersbedrijf in de omgeving van Klazienaveen, voor dit bedrijf zoek ik een aanpakker. 
Minikraan machinist
Coevorden, Drenthe
Het betreft hier een bedrijf actief in het grondwerk.  Voor dit bedrijf zoek ik een minikraan machinist voor langere tijd.
Herdsman melkveebedrijf
Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland
Voor onze opdrachtgever, eigenaar van een groot melkveehouderijbedrijf in de buurt van Maagdenburg, zijn we op zoek naar een herdsman die verantwoordelijk wordt voor een gedeelte van de verzorging van de veestapel. Dat kan zijn de verzorging van nieuwmelkte of oudmelkte koeien, maar ook...
Productspecialist voeding melkveehouderij
Utrecht, Utrecht
Deze zeer interessante functie zoeken wij voor een wereldwijde speler op de markt van voedingsproducten en additieven. Het bedrijf is er in gespecialiseerd om boerderijdieren - in hoofdzaak melkkoeien - te ondersteunen, zeker rondom de momenten wanneer er gepresteerd moet worden.
Monteur landbouwmechanisatie Canada
Calgary, Alberta, Canada
Dit jonge bedrijf van een Nederlandse eigenaar is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie in het zuiden van de staat Alberta in Canada. Door de groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een monteur er bij. Het bedrijf is relatief klein en daarom is het belangrijk dat je breed...
Agrarisch medewerker melkveehouderij Duitsland
Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland
Verschillende melkveehouderijbedrijven in Duitsland zijn op zoek naar herdsman of herdmanagers. Kandidaten die koppels melkkoeien willen managen en een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de prestaties van de atleten: de melkkoeien. Het aantal aanwezige melkkoeien varieert van enkele...
Magazijnmedewerker mechanisatie
Assen, Drenthe
Onze opdrachtgever heeft een mechanisatiebedrijf in de regio van Assen. Zij verkopen landbouwmachines, tractoren en tuin- en parkmachines. Ook de reparatie en onderhoud van de machines behoren tot de dienstverlening.  
Vakbekwaam hovenier
Marum, Groningen
Onze opdrachtgever heeft een hoveniersbedrijf in het Westerkwartier (Groningen). Het is een bedrijf van jonge, enthousiaste ondernemers, dat in de loop der jaren een goede reputatie heeft opgebouwd.  Momenteel wordt er gewerkt met een team van 8 gemotiveerde hoveniers. In verband met...
Monteur met de naam harrie
Leek, Groningen
Avond melker m/v voor 2 avonden regio Assen
Assen, Drenthe
Onze opdrachtgever heeft een melkveebedrijf in de regio van Assen. Op dit bedrijf worden 350 koeien gemolken in een 60 stands buitenmelker.
Trekkerchauffeur / allround medewerker sportvelden
Groningen, Groningen
   
Grondwerker
Warffum, Groningen
Onze opdrachtgever is ter uitbreiding van het team op zoek naar een enthousiaste grondwerker. Dit grond- en straatwerkbedrijf is gevestigd in de regio van Warffum. Zij verrichten diverse graaf-, aanleg- en grondwerkzaamheden voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. 
Vertegenwoordiger landbouwmechanisatie
Assen, Drenthe
Onze opdrachtgever heeft een mechanisatiebedrijf in de regio van Assen. Zij verkopen landbouwmachines, tractoren en tuin- en parkmachines. Ook de reparatie en onderhoud van de machines behoren tot de dienstverlening.
Allround medewerker melkveebedrijf Denemarken
Esbjerg, Denemarken
We zijn op zoek naar een allround medewerker / assistent bedrijfsleider voor een groeiend melkveebedrijf in Denemarken met ongeveer 500 melkkoeien.  Onze opdrachtgever is een Nederlands sprekende ondernemer.
Meewerkend voorman kwekerij tuinplanten
Roermond, Limburg
Voor een moderne containerkwekerij in Midden Limburg zijn we op zoek naar een gedreven voorman die zich kan ontwikkelen tot bedrijfsleider. Betrokkenheid, passie en samenwerking zijn termen die passen bij dit agrarisch bedrijf..
Teeltmedewerker vollegrond
Venray, Limburg
Voor een agrarisch bedrijf in de groenteteelt en -verwerking zijn we op zoek naar een junior teeltmedewerker. Je bezoekt de telers en beoordeelt de percelen en de gewassen. Dit is een startersfunctie en is ook geschikt voor BBL leerlingen.  
Tractorchauffeur loonbedrijf
Meerssen, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Maastricht zijn we op zoek naar een tractorchauffeur. Je werkt voor een servicegericht loonbedrijf met een brede klantenkring. Zowel overheden als het bedrijfsleven behoren tot de klantenkring.    
Zelfstandig allround hovenier
Venlo, Limburg
Voor een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo zijn we op zoek naar een vakbekwaam, zelfstandig allround hovenier. Naast sterke inhoudelijke kwaliteiten ben je ook in staat om een team van 2 à 3 personen aan te sturen.
Chauffeur varkenstransportbedrijf
Venray, Limburg
Voor een varkenstransportbedrijf in de regio Noord Limburg – Oost Brabant zijn we op zoek naar een zelfstandige chauffeur die graag in een agrarische omgeving werkt. Er zijn mogelijkheden voor fulltime en parttime werk. Ook werken op vaste dagen of nachten is bespreekbaar.  
Bedrijfsleider vleesvarkensbedrijf
Weert, Limburg
Voor een vleesvarkensbedrijf in de regio Weert zijn wij op zoek naar een actieve bedrijfsleider. 
Diverse vacatures bij boom- en plantenkwekerij en hoveniersbedrijf
Horst, Limburg
Geef jouw groene talenten volop ruimte! Voor meerdere opdrachtgevers, in de regio Venlo – Horst – Venray, zijn we op zoek naar vakmensen en allround medewerkers. Ervaring in de groene sector is meegenomen, maar ook starters en functieveranderaars nodigen we van harte uit om...
Medewerker pluimvee
Stadskanaal, Groningen
Voor een pluimveehouder in de regio Stadskanaal zoeken we een allround medewerker pluimvee.
Geiten verzorger
Ambt Delden, Overijssel
Het opfokken van lammeren van A tot en met Z. Er is plaats voor 1200 opfokgeiten op dit bedrijf.
Ervaren tractorchauffeur
Roosendaal, Noord-Brabant
Een bijzonder bedrijf in de omgeving van Roosendaal met de wens om ca. 10 goede tractorchauffeurs / machinisten in vaste dienst te hebben. Er heerst een goede werksfeer, er is oog voor de belangen van de medewerkers. Natuurlijk wordt er hard gewerkt en soms ook overgewerkt. Er is echter geen sprake...
Allround medewerker melkveehouderij Duitsland
Wedderstedt, Saksen Anhalt, Duitsland
Voor een groot melkveebedrijf in Duitsland, met een Nederlandse eigenaar zijn wij op zoek naar een "Assistent Bedrijfsleider" (in opleiding) Het betreft een bedrijf met 600 koeien en omvat ca. 120 ha. land. Er werken 2 vaste medewerkers en melkers. Met de...
Kalveropfokspecialist Noord Nederland
Hardenberg, Overijssel
Voor een toeleverancier in de kalverhouderij zoeken we een medewerker adviseur met sterke affiniteit voor de melkveehouderij. Het werkgebied is (of kan zijn)  Noord Nederland – Midden Nederland -  Duitsland.
Hovenier voor vaste planten kwekerij
Wervershoof, Noord-Holland
Deze mooie kwekerij heeft ongeveer 3 ha containerteelt en bijna 10.000 m2 glas. Hier wordt een groot assortiment (600 soorten) gekweekt voor o.a. tuincentra en de aanleg sector zoals groenvoorziening en gemeenten. Het bedrijf groeit gestaag en zoekt een nieuwe collega die de schakel wordt...
Agrarisch medewerker akkerbouw bedrijf met pootaardappelen
Lutjewinkel, Noord-Holland
Het bedrijf omvat 120 ha. De ondernemer teelt pootgoed, uien, tarwe, graszaad en suikerbieten.  Buiten het drukke groeiseizoen ben jij de enige medewerker naast de ondernemer. In de drukke tijden werken er ongeveer 5 mensen. Er is een modern machinepark en er wordt veel werkt met...
Heftruckchauffeur groenteverwerkingsbedrijf
Sint Maarten, Noord-Holland
Een mooi agrarisch bedrijf met 150 hectare teelt van vollegrondsgroenten (peen en kroten). De verwerking van de groenten gebeurd op het eigen erf. Hier kun je volop aan de slag als ervaren heftruckchauffeur!
Teeltspecialist topsegment boomkwekerij
Horst, Limburg
We zijn op zoek naar een zelfstandige boomkweker die verantwoordelijk wil zijn voor een speciale afdeling binnen de kwekerij. Dit innovatieve bedrijf teelt naast de meer reguliere soorten, ook exclusieve bomen in containers van 35 tot 1.000 liter voor het hoge segment. Jij wordt...
Agrarisch arbeidsbemiddelaar werving en selectie Zuid holland
Hellevoetsluis, Zuid-Holland
Agriwerker.nl is een snel groeiende, landelijk werkende arbeidsbemiddelaar in de landbouw, tuinbouw en agribusiness. Wij verzorgen de werving, selectie en payroll van werknemers. Voor het gebied: 'Zuid Holland Zuid' zoeken wij een enthousiaste ondernemende man of vrouw die het...
Tractorchauffeur melkveehouderij
Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland
Voor onze opdrachtgever, een melkveehouder in de Duitse deelstaat Mecklenburg Vorpommern met ongeveer 600 melkkoeien, zijn we op zoek een een allround tractorchauffeur medewerker.
Assistent herdmanager melkveehouderij
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
Onze opdrachtgever is eigenaar van een melkveebedrijf met ongeveer 900 melkkoeien en is op zoek naar een assistent herdenmanager. Er is een Nederlands sprekende herdmanager aanwezig waarvan de kandidaat begeleiding en ondersteuning krijgt. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Nederland en...
1 2 3 4 5 6 7 8 9