Zoek vacatures in jouw sector of branche

541 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Zelfstandig allround hovenier
Venlo, Limburg
Voor een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo zijn we op zoek naar een vakbekwaam, zelfstandig allround hovenier. Naast sterke inhoudelijke kwaliteiten ben je ook in staat om een team van 2 à 3 personen aan te sturen.
Monteur landbouwmechanisatie
Nuth, Limburg
Het betreft een modern bedrijf in de landbouwmechanisatie met veelal regionale klanten. Goede service en kwaliteit staan voorop en er is veel aandacht voor goede werkomstandigheden.
Medewerker melkveehouderij
Schin op Geul, Limburg
Voor een agrarisch familiebedrijf in de regio Schin op Geul - Valkenburg, zijn we op zoek naar een aanpakker die samen met de eigenaar het bedrijf runt. Je doet alle werkzaamheden en er is veel ruimte om te leren en voor ontwikkeling. Dit bedrijf doet 2 melkingen per dag.
Allround medewerker boomkwekerij
Horst, Limburg
Voor een boomkwekerij in de regio Horst - Venray zijn we op zoek naar een allround medewerker. Door het unieke assortiment en hun innovatieve, klantgerichte werkwijze is dit bedrijf onderscheidend in de sector.
Medewerker orderverwerking glastuinbouw - tomatenteelt
Venlo, Limburg
Voor een glastuinbouwbedrijf in de regio Venlo - Horst zijn we op zoek naar een allround medewerker orderverwerking die nauwkeurig kan werken in een omgeving die elke dag anders kan zijn. Je werkt in een leuk team in een informele werksfeer.   Jij zorgt voor de registratie,...
Heftruckchauffeur / logistiek medewerker
Venlo, Limburg
Voor een producent van verpakkingsmateriaal voor de Agri- en foodsector in de regio Venlo-Horst, zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur / logistiek medewerker. In dit bedrijf heerst een open, toegankelijke werksfeer waar iedereen met elkaar samenwerkt voor een topproduct van hoge...
Monteur landbouwmechanisatie plantenkwekerij vollegrond
Horst, Limburg
Voor een vollegrondskwekerij in de regio Horst - Venray zijn we op zoek naar een zelfstandige monteur die het machinepark binnen het bedrijf onderhoudt. Naast het dagelijks onderhoud zorg jij ook voor de optimalisatie en aanpassingen van de landbouwmachines.
Allround hovenier aanleg en onderhoud
Joure, Friesland
Het betreft hier een hoveniersbedrijf in de omgeving van Joure. Voor dit bedrijf zoeken wij een allround hovenier voor de aanleg en onderhoud van tuinen bij particulieren.  Er werken zo'n 3 tot 5 mensen bij het bedrijf, waarbij et woord collegialiteit hoog in het vaandel...
(aankomend)bedrijfsleider varkenshouderij Duitsland
Lemmer, Friesland
Onze opdrachtgever is een Nederlandse ondernemer met een zeugenbedrijf in de Duitse deelstaat Thüringen
Pluimveebegeleider (m/v)
Ochten, Gelderland
Interovo Egg Group BV heeft een aantal pluimveebedrijven in eigen beheer. De medewerkers van de pluimveebedrijven werken gepassioneerd aan het verkrijgen van de beste kwaliteit en meest efficiënte productie. Verspreid over de pluimveebedrijven zijn alle houderijvormen; van verrijkte kooi...
Algemeen medewerker melkveehouderij - Denemarken
Dronten, Flevoland
Een melkveebedrijf tussen Ribe en Kolding (Denemarken) melkt ruimt 300 koeien. De veestapel bestaat uit 100% Holsteins van diverse kleuren. De melkveehouder gaat voor de beste opbrengst zonder de koeien op hun top te laten lopen. De productie is hierbij nog steeds goed. Op het bedrijf werken...
Vakbekwaam hovenier aanleg
Bussum, Noord-Holland
Het hoveniersbedrijf acteert aan de bovenkant van de particuliere en zakelijke markt. De lat ligt dus hoog. Daarom verzorgt ze bijna alle werkzaamheden in eigen beheer. Na de oplevering blijft de betrokkenheid bij de projecten groot en verzorgen ze vaak ook het onderhoud. Het bedrijf kenmerkt zich...
(technische) akkerbouw medewerker
Dronten, Flevoland
Het familiebedrijf in Dronten heeft een traditioneel bouwplan met o.a. aardappelen, uien en ook bijvoorbeeld witlof. Bijna alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Hiervoor is een modern machinepark aanwezig. Het jaarlijkse onderhoud en de technische en constructieve verbeteringen aan...
Melker / medewerker melkveehouderij
Appingedam, Groningen
Onze opdrachtgever heeft een modern, net melkveebedrijf in de omgeving van Appingedam. De melkveehouder melkt 140 koeien, in een 2 x 12 zij - aan - zij melkstal. Een nieuwe melkstal, met beweegbare vloer en automatisch voersysteem. 
Aanpakker met ervaring in grondwerk / kraanwerk / machines
Groningen, Groningen
Medewerker zeugen / varkenshouderij
Appingedam, Groningen
Onze opdrachtgever heeft in de buurt van Appingedam een varkensbedrijf. Zij zijn op zoek naar een agrarisch medewerker.    
Medewerker melkveehouderij
Drijber, Drenthe
Het betreft hier een melkveebedrijf in de omgeving van Drijber. Voor dit bedrijf zoeken wij een fulltime allround medewerker. 
Medewerker vollegrond kwekerij
Westerbork, Drenthe
Het betreft hier een bedrijf dat groenten en fruit verbouwt.  Voor dit bedrijf zoeken wij een fulltime medewerker.  
Allround hovenier aanleg en onderhoud
Klazienaveen, Drenthe
Het betreft hier een hoveniersbedrijf in de omgeving van Klazienaveen. Voor dit bedrijf zoeken wij een allround hovenier voor de aanleg en onderhoud van tuinen bij particulieren.  Er werken zo'n 6 tot 8 mensen bij het bedrijf, waarbij het woord collegialiteit hoog in het vaandel...
Gezocht herdsmanager op een groot melkveebedrijf
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
Het betreft hier een groot akkerbouw-, melkvee-, en varkensbedrijf in de regio Maagdenburg, Sachsen Anhalt.  Dit bedrijf heeft meerdere locatie, voor één van de locaties met melkvee zijn wij op zoek naar een herdsmanager.  Op dit bedrijf worden de 480 koeien gemolken...
Meewerkend voorman tulpen broeierij
Klazienaveen, Drenthe
Het betreft hier een glastuinbouwbedrijf actief in het broeien van tulpen en de teelt van lelies in Klazienaveen. De productie van tulpen wordt uitgebreid, waardoor er in ploegen gewerkt gaat worden. Hierdoor zoeken wij voor de opdrachtgever een tweede meewerkend voorman. 
Snackbar medewerk(st)er omgeving Klazienaveen
Klazienaveen, Drenthe
Het betreft hier een snackbar in de omgeving van Klazienaveen waarvoor wij een parttime medewerk(st)er zoeken.
Medewerker vollegrond kwekerij
Westerbork, Drenthe
Het betreft hier een bedrijf dat groenten en fruit verbouwt.  Voor dit bedrijf zoeken wij een fulltime medewerker.  
Shovelmachinist 2 ploegen
Klazienaveen, Drenthe
Onze opdrachtgever uit Emmen verzorgt de bemanning van de shovel in Klazienaveen.    Wie zoeken wij? Shovelmachinist(en) die op afroep openstaande diensten bij deze opdrachtgever in kunnen vullen.
Machinist / chauffeur reinigingswagen
Groenlo, Gelderland
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime Machinist / Chauffeur Reinigingswagen. Je bent een ambassadeur van het bedrijf en je verricht voor onze klanten zeer belangrijk werk door o.a. het voorkomen van schade, wateroverlast en overstromingen. 
Medewerker varkenshouderij (vermeerderingsbedrijf)
Ruurlo, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een varkenshouderij de regio rondom Ruurlo. We zijn hiervoor op zoek naar een allround medewerker (ster), voor de kraamstal. 
Medewerker varkenshouderij (vermeerderingsbedrijf)
Doetinchem, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een varkenshouderij de regio rondom Doetinchem. We zijn hiervoor op zoek naar een allround medewerker(ster), voor de kraamstal. 
Ervaren medewerker agrarisch loonwerk
Doetinchem, Gelderland
Voor een loonbedrijf zijn we op zoek naar een allround medewerker. We zijn voor deze onderneming op zoek naar een allround en ervaren medewerker agrarisch loonwerk. Het betreft een fulltime vacature. We zijn op zoek naar een medewerker voor de lange termijn.  Voor ZZP' ers...
Leidinggevende akkerbouw gemengd bedrijf Duitsland
Ruurlo, Gelderland
Voor een groot gemengd bedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg zijn we op zoek naar een ervaren tractorchauffeur / trekkerchauffeur die graag ook de leiding neemt.
Medewerker melkveehouderij in de beemster
Middenbeemster, Noord-Holland
Melkveehouderij met een paar honderd koeien. Op het bedrijf is er altijd wat te doen. Denk aan melken, koeien behandelen, diercontrole, voeren, klauw bekappen enz.
Medewerker hoveniers
Genemuiden, Overijssel
Voor een hoveniersbedrijf in de omgeving van Genemuiden zijn we op zoek naar een allround medewerker hovenier voor het onderhouden, renoveren en het aanleggen van tuinen.
Regio vertegenwoordiger groene hart
Aalsmeer, Noord-Holland
Wij zoeken voor onze opdrachtgever, een sterk groeiende, internationale organisatie voor de regio Groene Hart een vertegenwoordiger voor reserve onderdelen, telefonische adviezen, technische ondersteuning en maatwerk.
Tractorchauffeur allround
Utrecht, Utrecht
Voor een loonbedrijf gericht op GWW/Infra en groenonderhoud zijn wij op zoek naar een ervaren tractor chauffeur / trekker chauffeur Met moderne machines levert dit bedrijf al jarenlang elke dag weer mooie projecten op.
Onderhoudsmonteur glastuinbouw
Aalsmeer, Noord-Holland
Het bedrijf teelt en verloopt planten. Deze planten worden geteeld in ongeveer 10 hectare kassen.  De bedrijfscultuur is informeel en laagdrempelig, de lijnen zijn kort, er is een duidelijke visie en ze weten van aanpakken. Het bedrijf barst van de techniek: met o.a. klimaatcomputers,...
Meewerkend voorman plantenlogistiek
Aalsmeer, Noord-Holland
Het bedrijf is gespecialiseerd in de verwerking van potplanten voor de groothandel in heel Europa. Het bedrijf werkt in de logistiek met teams die aangestuurd worden door een meewerkend voorman. Het bedrijf is goed georganiseerd en er is een prettige bedrijfscultuur. 
Ingangscontroleur potplanten op de bloemenveiling
Aalsmeer, Noord-Holland
Het bedrijf is een van de beste spelers in de bloemen en planten handel. De sfeer is goed. Met een mentaliteit van aanpakkers, oplossingsgerichtheid en veel collegialiteit wordt elke dag weer een topprestatie geleverd om de klanten op het hoogste niveau te bedienen. Wil jij onderdeel uitmaken...
Boxmedewerker / logistiek medewerker
Aalsmeer, Noord-Holland
Vanuit een locatie op de bloemenveiling in Aalsmeer is dit bedrijf al vele jaren actief in de bloemen- en plantenhandel. Met ongeveer 40 collega's in de logistiek zorg je er elke voor een goede verwerking van de aangekochte bloemen en planten voor verzending naar klanten in heel Europa. De...
Meewerkend voorman bloembollen
Lisse, Zuid-Holland
Onze relatie betreft een goed georganiseerd verwerkingsbedrijf van bloembollen in de omgeving van Lisse. Voor dit bedrijf is Agriwerker op zoek naar een meewerkend voorman bloembollen.
Medewerker rozenteelt
De Meern, Utrecht
Voor een rozenkwekerij met een breed assortiment zijn wij op zoek naar een secure medewerker voor de teelt.  
Bedrijfsleider moderne tulpenbroeierij
Andijk, Noord-Holland
En vooraanstaand Westfries bloembollen bedrijf dat van oktober tot juni de mooiste tulpenbloemen kweekt.  Het bedrijf kent een moderne uitrusting en inrichting. Er wordt met nieuwe technieken gewerkt. Door de platte organisatie is het mogelijk om echt mee te denken en ruimte voor...
Medewerker om bloembollen te rooien
Obdam, Noord-Holland
Dit bedrijf teelt zo'n 35 ha tulpenbollen. Daarnaast broeien ze zo'n 10 miljoen stelen. Tenslotte is er nog een oppervlakte met pioenrozen (bloemen en stekken). 
Allround medewerker in de tulpenbollen en tulpenbloemen
Andijk, Noord-Holland
De oppervlakte tulpenbollen bedraagt zo'n 50 hectaren. Daarnaast worden er 10 miljoen stelen gebroeid. Met uitzondering van het planten gebeurt alles met eigen machines op het land. Ook het broeien van de bollen gebeurt op het eigen erf.
Medewerker akkerbouwbedrijf ten zuiden van Berlijn
Berlijn, Duitsland
Een Nederlandse ondenemer met een akkerbouwbedrijf van 1000 hectare met de gewassen mais, consumptie en zetmeel aardappelen, asperges, granen en gras. Omdat vrijwel alles in eigen beheer wordt gedaan is er veel variatie in het werk en dus voldoende uitdaging. Een mooi en goed onderhouden...
Herdmanager melkveehouderij
Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland
Onze opdrachtgever melkt in totaal rond de 2000 koeien op drie locaties, niet zo ver bij elkaar vandaan. Op het moederbedrijf worden alle kalveren geboren en krijgen alle verse koeien de aandacht die ze nodig hebben. Voor deze locatie is onze opdrachtgever op zoek naar een herdmanager die niet...
Tractorchauffeur melkveehouderij
Saksen-Anhalt, Duitsland
Voor onze opdrachtgever, een grote melkveehouder in de Duitse deelstaat Saksen/Anhalt, zijn we op zoek een een allround tractorchauffeur medewerker.
Agrarisch medewerker varkensbedrijf
Sneek, Friesland
Allround medewerker sierteelt onder glas
Helden, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Peel en Maas zijn we op zoek naar een allround medewerker met een praktische aanpak. Je werkt in een omgeving waarin samenwerken en vertrouwen belangrijk zijn.
Allround medewerker kraamstal varkenshouderij
Roggel, Limburg
Voor een varkensbedrijf in de regio Roggel - Helden zijn we op zoek naar een medewerk(st)er kraamstal.  Je gaat werken bij een modern, vooruitstrevend bedrijf waar een goed resultaat samen gaat met een fijne werksfeer. Er zijn mogelijkheden voor fulltime of parttime...
Medewerker kwekerij haagplanten
Helden, Limburg
Voor een haagplantenkwekerij in de omgeving Venlo – Helden zijn we op zoek naar een productiemedewerker. De teelt is voornamelijk in de kas maar ook in containers buiten. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn unieke teeltmethode en informele werksfeer.
Vertegenwoordiger rundveehouderij Belgisch limburg
Genk, Vlaanderen, België
Voor een Nederlandse toeleverancier in de melkveehouderij met de focus op de diergezondheid, zoeken wij een enthousiaste verkoper. Dit jonge, innovatieve bedrijf maakt een sterke ontwikkeling door en jij wilt je inzetten om samen met hen de groeiambities vorm geven.   Voor de regio...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11