Vacatures tuinbouw jobs Drenthe - Agriwerker.nl

Zoek vacatures in jouw sector of branche

Vacatures tuinbouw, glastuinbouw Drenthe

Tuinbouw vacatures Drenthe in de groenteteelt en sierteelt. Vacatures voor vakmensen in de tuinbouw: (commerciële) teeltspecialisten, verkopers, teeltmanagers, (assistent) bedrijfsleiders en meewerkend voormannen in de sierteelt en groenteteelt.

Volg Agriwerker

3 tuinbouw vacatures en banen Drenthe gevonden.

  • Feb
  • 18
Assistent bedrijfsleider glastuinbouw
Klazienaveen, Drenthe
Op zoek naar een nieuwe uitdaging met verantwoordelijkheid in de glastuinbouw?  Het betreft hier een bedrijf dat tomaten en komkommers verbouwd. Voor dit bedrijf zoeken wij een assistent bedrijfsleider ter ondersteuning van de bedrijfsleider. 
  • Feb
  • 17
Trekkerchauffeur specialistische akkerbouw werkzaamheden
Borger, Drenthe
Heb jij een trekker rijbewijs, ben jij technisch en heb je ruime machine-ervaring? Reageer dan snel. Voor een bedrijf in de omgeving Borger, gericht op specialistisch werk in de akkerbouw, zoeken we een chauffeur voor de periode maart- oktober. 
  • Feb
  • 10
Medewerker akkerbouw en volle grond bloemen
Klazienaveen, Drenthe
Zoek je een nieuwe uitdaging?  Passen de volgende woorden bij jou: verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, pioenrozen, zonnebloemen?  Het betreft hier een bedrijf in de omgeving van Klazienaveen welke actief is in de teelt van diverse bloemen. Op heb bedrijf worden zonnebloemen,...

Volg Agriwerker en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en vacatures.

1