Zoek vacatures in jouw sector of branche

355 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8
Medewerker gesloten varkensbedrijf
Horst, Limburg
Het betreft een gesloten varkensbedrijf (zeugen, biggen en vleesvarkens) in de omgeving Horst. Samenwerking en de goede zorg voor de dieren staat voorop in dit familiebedrijf. Ervaring in de varkenshouderij is een pré, maar heb je de motivatie en interesse, dan kun je ook intern opgeleid...
Meewerkend voorman melkgeitenhouderij Walloni√ę
WalloniŽ, BelgiŽ
Onze opdrachtgever is een ondernemersgezin met een melkveebedrijf met rond de 250 koeien in Wallonië. De melkproductie ligt op een hoog niveau. Daarnaast wordt ook een grote hoeveelheid melkgeiten gehouden.
Agrarisch medewerker melkveehouderij Duitsland
Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland
Verschillende melkveehouderijbedrijven in Duitsland zijn op zoek naar herdsman of herdmanagers. Kandidaten die koppels melkkoeien willen managen en een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de prestaties van de atleten: de melkkoeien. Het aantal aanwezige melkkoeien varieert van enkele...
Administratief-boekhoudkundig medewerk(st)er tuinbouwbedrijf
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Onze opdrachtgever betreft een moderne groentekwekerij (glastuinbouw) met meerdere vestigingen in Nederland, waaronder in Zuid-West Nederland. Zij zijn continu in ontwikkeling, wat leidt tot innovatieve projecten en groei in het aantal hectare en het aantal locaties.
Monteur landbouwmechanisatie
Eelde, Drenthe
Ochtend melker m/v
Garmerwolde, Groningen
Onze opdrachtgever heeft een melkveebedrijf met 125 melkkoeien in de omgeving van Ten Boer. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde melker die de ochtendmelkingen op dinsdag en vrijdag voor zijn of haar rekening neemt. In overleg met opdrachtgever kun je eventueel na het melken...
Agrarisch commercieel medewerker buitendienst
Sneek, Friesland
Onze opdrachtgever is een commercieel bedrijf in de agrarische sector. Het bedrijf opereert landelijk en is actief in duurzame zonne energie. De klanten zijn agrarische ondernemers zoals veehouders, akkerbouwers, pluimveehouders en loonbedrijven.
Grondwerker jaarrond
Balk, Friesland
Voor dit bedrijf in de agrarische sector zijn wij op zoek naar jou!  Ben jij grondwerker en toe aan een nieuwe uitdaging? Informeer dan naar de mogelijkheden!
Melker geitenbedrijf
Renswoude, Utrecht
Voor een melkgeitenbedrijf zoeken we een melker. Dagelijks wordt er 2 x gemelkt. Om 5.00 uur en 16.00 uur. Per melkbeurt ben je circa 2,5 uur bezig.  Exacte inzet in overleg. Met name ook wordt beschikbaarheid in de middag en op zaterdag af en toe gevraagd.
Commercieel administratief medewerker binnendienst potplantenkwekerij
Utrecht, Utrecht
Voor een moderne innoverende kwekerij in de regio Utrecht zoeken we een commercieel administratief medewerker binnendienst. Het bedrijf produceert groene matten en heeft nationaal en internationaal klanten.
Fulltime medewerker loon- en grondverzetbedrijf
Voorthuizen, Gelderland
Voor een loonbedrijf in de buurt van Putten zijn we op zoek naar een allround medewerker. Het bedrijf verricht diverse soorten loonwerk met name in de regio, met name in de GWW/infra.
Herdmanager melkveehouderijbedrijf
Luxemburg, Luxemburg, Luxemburg
Voor een melkveebedrijf in Luxemburg, zijn we op zoek naar een herdmanager. Er worden in totaal rond de 500 koeien gemolken met bijbehorend jongvee.  De eigenaar heeft op afstand nog een melkveebedrijf waarop een Nederlandse herdmanager actief is.
Tractorchauffeur gemengd bedrijf Duitsland
Brandenburg, Duitsland
Voor een groot gemengd bedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg zijn we op zoek naar een ervaren tractorchauffeur / trekkerchauffeur. 
Allround oogst en teeltmedewerker cultuurgewas
Weert, Limburg
Voor een bedrijf in de omgeving Roermond / Weert zijn we op zoek naar een allround teeltmedewerker met gevoel voor machines. Dit bedrijf is onderscheidend in de sector en gaat voor de hoogste kwaliteit.
Medewerker varkenshouderij
Nieuweroord, Drenthe
Voor een moderne varkenshouderij in de omgeving van Hoogeveen zijn we op zoek naar een enthousiaste en flexibele medewerker die het vak wil leren.  Je komt te werken in een team, die er samen voor gaan om zo goed mogelijke resultaten te behalen.
Medewerker varkenshouderij
Dedemsvaart, Overijssel
Onze opdrachtgever is een varkenshouderij in de omgeving van Dedemsvaart.
Varkensverzorger
Dalfsen, Overijssel
Een modern fokvarkens bedrijf in Dalfsen zoekt een:  Een fulltime medewerker me voor het bedrijf met 1600 zeugen en 2600 opfok/ vleesvarkens. Voorzien in eigen aanfok, voer en energie.
Administratief medewerker op een loonwerkbedrijf
Heino, Overijssel
Voor een groot modern loon- & grondverzet bedrijf in de omgeving van Heino zijn we op zoek naar een ervaren administratief medewerker.
Medewerker schapenhouderij
Termunten, Groningen
Voor een bedrijf in de regio Termunten zoeken we een medewerker schapenhouderij. 
Bijbaan melkveehouderij
Lutten, Overijssel
Voor een opdrachtgever met 130 koeien en een melkrobot, zijn wij op zoek naar een: "allround medewerker melkveehouderij"
Assistent herdmanager melkveebedrijf (munchen d )
MŁnchen, Duitsland
Onze opdrachtgever heeft een groot melkveebedrijf (> 1.800 mk) in de Duitse deelstaat Beieren. Ze hebben een goede melkproductie en het melkveebedrijf behaalt tevens goede technische resultaten. We zoeken voor onze opdrachtgever een allround medewerker...
Logistiek medewerker tuinmaterialen
Boskoop, Zuid-Holland
Het bedrijf verkoopt kwaliteit tuin-bestrating, schuttingen, vlonders, houten palen en vijvers aan hoveniers en particulieren en specialisten. Ze hebben een groot buitenterrein en eigen showtuin met een bedrijfshal waar alle materialen worden gepresenteerd en opgeslagen. Ze zijn op zoek...
Machinist hoveniersbedrijf
Venlo, Limburg
Een toonaangevend hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo is op zoek naar een ervaren machinist groen. Het betreft zowel aanleg als onderhoud.
Medewerk(st)er kraamstal zeugenhouderij
Someren, Noord-Brabant
Het betreft een modern bedrijf met een sterke focus op dierengezondheid. Zij hebben dan ook de SPF gezondheidsstatus.
Vertegenwoordiger park- en tuinmachines
Assen, Drenthe
Onze opdrachtgever in de omgeving van Assen is al jaren lang toonaangevend in de import, advies, verkoop en service van tuinmachines en heeft meerdere vestigingen in Nederland. Het bedrijf is importeur/agent van gerenommeerde tuin- en parkmachines. Voor de regio Noord-Nederland zijn...
Teelt en verkoopmedewerker plantencentrum
Helden, Limburg
Voor een plantencentrum en kwekerij in de Regio Peel en Maas zijn we op zoek naar een vakbekwame teelt- en verkoopmedewerker met een klantgerichte instelling.
Chauffeur mesttransport op zaterdag en avonduren
Horst, Limburg
Voor een loon-, transport- en grondbedrijf in de omgeving Horst – Venray zijn we op zoek naar een chauffeur mesttransport. Een zelfstandige functie in een leuk team. De werkzaamheden zijn met name op zaterdag en in de avonduren .
Allround medewerker tuinplantengroothandel
Venlo, Limburg
Voor een toonaangevende groothandel in tuinplanten in de regio Venlo zijn we op zoek naar een actieve allround medewerker met een klantgerichte instelling.
Chauffeur mesttransport
Assen, Drenthe
Voor verschillende akkerbouwers en loonwerkers in de regio Assen zijn wij op zoek naar chauffeurs voor het mesttransport. 
Medewerker melkveebedrijf omgeving Noord-sleen
Noord-Sleen, Drenthe
Het betreft hier een melkveebedrijf in de omgeving van Noord-Sleen. Voor dit bedrijf zoeken wij een allround medewerker melkveehouderij.
Melker
Midwolda, Groningen
Voor een melkveehouder in de regio Midwolda zoeken we een melker. Het gaat om vervanging van zwangerschapverlof vanaf eind februari. Het gaat om gemiddeld 4 dagen in de week. 
Medewerker varkenshouderij voor 3 5 dag
Ter Apel, Groningen
Voor een opdrachtgever in de regio Ter Apel zoeken we een medewerker varkenshouderij. Je ondersteunt en werkt nauw samen met de 2 vaste medewerkers. De werkdagen zijn in eerste instantie: Dinsdag van 07.00 uur tot 14.00 uur Woensdag 07.00 uur tot 14.00 uur Vrijdag 07.00 uur...
(junior)vertegenwoordiger landbouwmechanisatie
Zwaagdijk, Noord-Holland
Dit mechanisatiebedrijf verkoopt verschillende trekkermerken en machines voor zowel de veehouderij als de plantenteeltsector. Denk o.a. aan veldspuiten, kunstmestrooiers, hooibouw werktuigen, grondbewerkingsmachines, rups tracks, voedermengwagens enz. enz. Daarnaast ook machines voor intern...
Chauffeurs voor mestrijden
Vlagtwedde, Groningen
Voor diverse akkerbouwers en loonwerkers in de regio Vlagtwedde zoeken we chauffeurs om mest uit te rijden.
Allround medewerker paardendekenwasserij
Brunssum, Limburg
Voor een paardendekenwasserij in de regio Brunssum zoeken we een medewerker ter uitbreiding van het team. Het betreft een fulltime baan.
Medewerker paardendekenwasserij
Brunssum, Limburg
Voor een paardendekenwasserij in de regio Brunssum zoeken we een medewerker ter uitbreiding van het team. Het betreft werk voor 3 dagen. De werkdagen zijn in overleg te plannen.
Bezorger met e rijbewijs
Brunssum, Limburg
Ter uitbreiding van het team bij de paardendekenwasserij zoeken we per april een bezorger. Het werkgebied is Zuid-Limburg, België en Wallonië. Een groot deel van de afleverlocaties is gelegen in Wallonië, een basis van de Franse taal is wenselijk. Je gaat met de auto en...
Medewerker akkerbouw
Ter Apel, Groningen
Wij zoeken een echte akkerbouwer die werkt zoekt voor langere tijd.  Wij vragen iemand met verantwoordelijkheid, iemand die zelfstandig kan werken.  Iemand met verstand en kennis van machines en gewassen.
Koeien melken
Gieten, Drenthe
Voor een melkveehouder in de omgeving van Gieten zoeken we iemand die zelfstandig kan melken.
Melkveehouderij medewerker
Vlagtwedde, Groningen
In de regio Oost- Groningen zijn we op zoek naar een agrarisch medewerker melkvee.Je 'trekt gezamenlijk met de melkveehouder de kar' op het bedrijf. Je gaat op het bedrijf wonen.  
Medewerkers tulpen selectie
Stadskanaal, Groningen
Voor een agrarisch bedrijf in de regio Stadskanaal zoeken we medewerkers voor de tulpenselectie.
Meewerkend voorman/vrouw selectie tulpen
Stadskanaal, Groningen
Voor een opdrachtgever in de regio Stadskanaal zoeken we een meewerkend voorman/vrouw voor de selectie van tulpen.
Diverse vacatures loonwerk - agrarisch transport - grondwerk
Horst, Limburg
Voor diverse bedrijven in de regio zijn we op zoek naar vakmensen en allround medewerkers. Ervaring is meegenomen, maar ook starters en functieveranderaars nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen. Op basis van jouw wensen en kwaliteiten zoeken we samen dé baan in deze...
Allround medewerker haagplantenkwekerij
Venlo, Limburg
Voor een haagplantenkwekerij in de omgeving Venlo – Helden zijn we op zoek naar een allround medewerker. De teelt is voornamelijk in de kas maar ook in containers buiten. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn unieke teeltmethode en informele werksfeer.
Magazijnmedewerker landbouwmechanisatiebedrijf
Roermond, Limburg
Voor een mechanisatiebedrijf in landbouw- en tuinmachines, zijn we op zoek naar een commerciële magazijnmedewerker met een sterke klantfocus.
Medewerker melkveehouderij / melk(st)er
Sneek, Friesland
Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar vakmensen in de melkveehouderij.  Heb jij een passie voor dieren en wil je hier jouw beroep van maken? Dan is dit de baan voor jou!
Loonwerker meT rijbewijs c
Bolsward, Friesland
Onze opdrachtgever is een snel groeiend agrarisch bedrijf en op zoek naar jou!
Allround medewerker hoveniersbedrijf
Lemmer, Friesland
Voor een hoveniersbedrijf in de regio Lemmer zoeken wij een enthousiaste hovenier met vanzelfsprekend....groene vingers!
Vertegenwoordiger landbouwmechanisatie
Roermond, Limburg
Voor een landbouwmechanisatiebedrijf zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger met gevoel voor relatie en commercie. Verkoopervaring is een pré maar ook minder ervaren kandidaten met commerciële aanleg en motivatie nodigen we uit om te reageren.
Medewerk(st)er verkoop plantencentrum
Helden, Limburg
Voor een plantencentrum en kwekerij in de Regio Peel en Maas zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerk(st)er met gevoel voor plant en klant.
1 2 3 4 5 6 7 8