Vacature herdsman melkveebedrijf

 

Solliciteer op herdsman melkveebedrijf
 

Deel vacature 'herdsman melkveebedrijf'

 

Regio

Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland

Uren per week

40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

MBO, HBO

Datum

28-11-2019


Herdsman melkveebedrijf

Werk jij graag aan de verbetering van de rundveestapel? Is het werken met melkkoeien jouw vak? Gaat het melkvee door jouw inzet beter presteren? Dat is dit melkveehouderijbedrijf op zoek naar jou!

 

Voor onze opdrachtgever, eigenaar van een groot melkveehouderijbedrijf in de buurt van Maagdenburg, zijn we op zoek naar een herdsman die verantwoordelijk wordt voor een gedeelte van de verzorging van de veestapel. Dat kan zijn de verzorging van nieuwmelkte of oudmelkte koeien, maar ook attentiekoeien.

 

Werkzaamheden

Ter ondersteuning van de (Nederlandse) bedrijfsleider zijn we op zoek naar een herdsman die een aantal taken op zich kan nemen. Dit is afhankelijk van de interesse en ervaring van de kandidaat. Je kunt denken aan: jongveeopfok, droogzetten van de melkkoeien, behandelen van attentiedieren of beheer over de groep verse koeien.

 

Wij vragen

Op één staat een goede motivatie en drive om op een groot melkveehouderijbedrijf te willen werken en te leren om op een gestructureerde de veestapel optimaal te verzorgen. 

  • Daarnaast kun je goed samenwerken en kun je goed tegen feedback. 
  • Een gedegen opleiding en ervaring in de melkveehouderij.
  • Diploma insemineren is een pré, maar je kunt het op het bedrijf ook leren.

 

Wij bieden

Een marktconform salaris in een plezierige no-nonsens werkomgeving, met een open cultuur, goede begeleiding en veel vrijheid.

 

Contactinformatie

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Reageer dan gelijk middels onderstaande button. Graag zien we jouw CV tegemoet. 


Solliciteer op herdsman melkveebedrijf

Meer weten over deze vacature?

Evert Jan Regelink

06-38 341 415

Email Evert Jan »