Zoek vacatures in jouw sector of branche

382 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8
Trekkerchauffeur met doorgroeimogelijkheden tot machinist
Zuidhorn, Groningen
Voor een loon- en grondverzetbedrijf in de regio van Zuidhorn is Agriwerker op zoek naar een trekkerchauffeur, die van aanpakken weet. Je steekt graag je handen uit de mouwen en bent niet te beroerd om ook een schep in de handen te pakken. Ben jij enthousiast en leergierig? Dan biedt dit...
Medewerker melkveebedrijf noordwolde
Oldeberkoop, Friesland
Melkveebedrijf in de regio Oldeberkoop.
Bedrijfsleider varkenshouderij Oost Duitsland
Leipzig, Duitsland
Dit betreft een modern zeugenbedrijf in de regio Leipzig Duitsland. Betrieb besteht aus Sauenhaltung in der Region Ahaus Deutschland.
Monteur landbouwmechanisatie
Franeker, Friesland
Voor een gerenommeerd landbouwmechanisatiebedrijf in de regio Franeker zoeken wij een: Monteur Landbouwmechanisatie
Agrarisch productiemedewerker groenten met doorgroei mogelijkheid
Sint Maarten, Noord-Holland
Een flink bedrijf met 150 hectare teelt van vollegrondsgroenten. Denk aan peen en bieten waaronder de rode.  De verwerking van de groenten gebeurd op het eigen erf in een nette en moderne omgeving.
Teelt adviseur vollegrondsgroenten Noord holland
Schagen, Noord-Holland
Mijn opdrachtgever voorziet agrarisch ondernemers van vollegrondsgroenten, bloembollen en akkerbouwgewassen van deskundig en uitgebreid advies over de teelten en hun bedrijfsvoering. Op basis van het advies dat jij geeft verkoop je meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden en divers...
Medewerker akkerbouw in roemenië
Arad, Roemenie
Wil jij je horizon verbreden? Een paar jaar in het buitenland wonen en werken? Jezelf laten groeien en ontwikkelen? Dit mooie familiebedrijf met een Nederlandse eigenaar in Roemenië bestaat uit 2 onderdelen, een melkveebedrijf en een akkerbouwbedrijf (1800 ha). Het is gevestigd op 2...
Medewerker teelt bloembollen in flevoland (direct vast contract)
Andijk, Noord-Holland
Dit moderne agrarische bloembollenbedrijf is gevestigd in Andijk en mag gerekend worden tot 1 van de beste in Noord Holland. Er wordt ongeveer 80 ha tulpen geteeld in Flevoland. Deze worden gebroeid in Noord Holland. Dit bedrijf kenmerkt zich door geen personeelsverloop. Medewerkers krijgen...
Allround medewerker melkveehouderij met huisvesting beschikbaar
Schagen, Noord-Holland
Dit moderne melkveehouderijbedrijf bij Schagen in Noord-Holland met rond de 400 melkkoeien zoekt jou als goede allrounder!    
Verbindende collega vaste planten kwekerij bijvoorbeeld een hovenier
Wervershoof, Noord-Holland
Deze mooie kwekerij heeft ongeveer 3 ha containerteelt en bijna 10.000 m2 glas. Hier wordt een groot assortiment (600 soorten) gekweekt voor o.a. tuincentra en de aanleg sector zoals groenvoorziening en gemeenten. Het bedrijf groeit gestaag en zoekt een nieuwe collega die de schakel wordt...
Voorman verwerking tulpen en lelies
Middenmeer, Noord-Holland
Dit bedrijf is voornamelijk actief in de bloembollenteelt: tulpen (30 ha) en lelies (60 ha). Daarnaast is er nog een kleine akkerbouw tak. De teelt van de bloembollen vindt plaats in de Wieringermeer en in Drenthe. Het bedrijf groeit gestaag in kwaliteit en kwantiteit. Om dit in goede banen te...
Productieleider verpakkingslijn agf groenten m/v
Dirkshorn, Noord-Holland
Het agrarische bedrijf in de AGF bestaat uit een jong team dat in een hele goede werksfeer enthousiast bezig is met de teelt, het ompakken en verpakken en verkopen van veel soorten groenten. Denk aan peen, rode bieten, rode en witte kool, spitskool, uien enz. Zowel gangbare als biologische...
Agrarisch medewerker varkenshouderij
Rhenen, Utrecht
Voor een middelgroot varkensbedrijf van circa 1000 zeugen tegen de Rijn aan zijn we op zoek naar een medewerker varkenshouderij om alle voorkomende werkzaamheden op het bedrijf te verrichten.
Teeltspecialist kwekerij haagplanten
Venlo, Limburg
Voor een haagplantenkwekerij in de omgeving Venlo – Helden zijn we op zoek naar een teeltspecialist. De teelt is voornamelijk in de kas maar ook in containers buiten. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn unieke teeltmethode en informele werksfeer.
Machinist hoveniersbedrijf
Venlo, Limburg
Een toonaangevend hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo is op zoek naar een ervaren machinist groen. Het betreft zowel aanleg als onderhoud.
Vertegenwoordiger landbouwmechanisatie
Roermond, Limburg
Voor een landbouwmechanisatiebedrijf zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger met gevoel voor relatie en commercie. Verkoopervaring is een pré maar ook minder ervaren kandidaten met commerciële aanleg en motivatie nodigen we uit om te reageren.
Allround medewerker - tractorchauffeur
Venlo, Limburg
Voor een loon- en akkerbouwbedrijf in de omgeving van Venlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor tractor en landbouwmachines. Het bedrijf kenmerkt zich door z'n platte, informele organisatie waar samenwerken voorop staat.
Melker 20 uur per week
Winsum Gr, Groningen
Accountmanager & adviseur melkveehouderij
Trier,
Voor een toeleverancier in de melkveehouderij zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met een sterke affiniteit voor de rundveebranche, die na een uitvoerig opleidingsprogramma "de boer" op gaat. Voor de grensstreek in Duitsland (Noordrijn-Westfalen & Eiffel) zijn we op zoek naar...
Medewerker varkenshouderij 1 dag in de week
Emmen, Drenthe
Het betreft een bedrijf in de regio Emmen waar ze voor 1 dag in de week (donderdag) een medewerker zoeken ter ondersteuning van de vaste medewerkers.
Medewerker melkveehouderij
Midwolda, Groningen
Voor een melkveehouder in de regio Midwolda zoeken we een algemeen medewerker melkveehouderij.
Gedreven machineman/ vrouw pluimveebedrijf
Stadskanaal, Groningen
Voor een pluimveehouder in de regio Stadskanaal zoeken we een allround medewerker.
Allround medewerker varkenshouderij
Borger, Drenthe
Voor een varkenshouder in de regio Borger/ Emmen zoeken we een allround medewerker varkenshouderij. Het team bestaat uit twee vakkundige personen. De sfeer is collegiaal.
Melkers loonwerkers monteurs en chauffeurs
Sneek, Friesland
Voor onze opdrachtgevers in de landbouw en tuinbouw, zijn we op zoek naar flexibel inzetbare kandidaten, met een afgeronde VMBO, MBO of HBO opleiding in de agrarische sector. 
Agrarisch loonwerk / trekker chauffeur
Genemuiden, Overijssel
Voor een bedrijf in de omgeving van Genemuiden zijn wij op zoek naar een monteur en / of trekker chauffeur voor het agrarische loonwerk.
Vrachtwagen chauffeur
Dalfsen, Overijssel
Voor een bedrijf in de omgeving van Dalfsen zijn wij op zoek naar:  chauffeur groot rijbewijs en code 95.
Hovenier aanleg & onderhoud
Zutphen, Gelderland
Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren hovenier met BE rijbewijs.  Onze opdrachtgever heeft veel opdrachten en is daarom per direct op zoek naar een ervaren hovenier voor aanleg- en onderhoudswerkzaamheden.
Pluimveeverzorger
Aalten, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een pluimveehouderij en is op zoek naar een geschikte pluimvee-verzorger.
Allround medewerker varkenshouderij Duitsland (zeugenbedrijf)
Rekken, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een prachtig, modern vermeerderingsbedrijf (in Duitsland, vlak over de grens en onder de rook van Enschede) en is per direct op zoek naar een (leerling of ervaren) allround medewerker varkenshouderij. Het betreft een fulltime vacature en af en toe in het...
Allround medewerker mooie leliekwekerij
Heemskerk, Noord-Holland
Het bedrijf heeft een kas van 2,5 ha en 6 ha grond buiten. Hier worden de lelies geteeld het hele jaar door. In de piekperiode (half juli tot half september) gebeurd dit buiten. De rest van het jaar vooral in de kas. Er werken gemiddeld zo'n 10 mensen. Er worden 10 verschillende...
Tractorchauffeur bronbemaling
Barneveld, Gelderland
Onze opdrachtgever is een gezellig kleinschalig bedrijf waarbij men hoofdzakelijk activiteiten in de bronbemaling uitvoert voor met name diverse aannemers in de bouw.
Tractorchauffeur kwekerij
Houten, Utrecht
Je komt te werken op een grote kwekerij met meerdere locaties in omgeving Houten.
Medewerker champignonteelt
Zaltbommel, Gelderland
Onze opdrachtgever is een wereldwijde speler op het gebied van champignonteelt. Een echt familiebedrijf waar de 2e generatie is toegetreden in het bedrijf. Hierdoor is de identiteit van het familiebedrijf gebleven en wordt er met veel plezier en enthousiasme gewerkt aan de groei van dit innovatieve...
Tractorchauffeur fruitteelt
Opheusden, Gelderland
Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in de omgeving van Opheusden. Ze telen met name hardfruit. Ze zijn op zoek naar een medewerker die voornamelijk op de tractor wil rijden. Je krijgt de mogelijkheid om je binnen het bedrijf te ontwikkelen. Het betreft een fulltime functie.
Vertegenwoordiger veevoeding
Zaltbommel, Gelderland
Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf in de diervoeding. Ze zijn op zoek naar een vertegenwoordiger veevoeding. Het betreft een buitendienst functie in werkgebied Zuid Nederland.
Vrachtwagenchauffeur agrarisch
Brakel, Gelderland
Onze opdrachtgever is een agrarisch bedrijf in de omgeving van Brakel. Ze zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die agrarische producten gaat vervoeren naar Duitsland en Frankrijk.
Teamleider bloementeelt
Zaltbommel, Gelderland
Onze opdrachtgever is een professioneel bedrijf in de bloementeelt. Hierbij ligt de focus op biologische teelt en duurzaamheid. Ze zijn op zoek naar een teamleider voor de teeltafdeling. De werkzaamheden zijn gericht op het plannen en aansturen van de teeltmedewerkers.
Meewerkend voorman boomteelt en logistiek
Dodewaard, Gelderland
Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf in de boomteelt. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal actief. Ze zijn op zoek naar een medewerker die zich wil ontwikkelen naar de functie van meewerkend voorman voor de teelt en het logistieke proces. 
Nutritionist/r&d veehouderij
Herveld, Gelderland
Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf in de diervoeding. Ze zijn op zoek naar een Nutritionist veehouderij. Daarnaast zul je binnen de R&D afdeling nieuwe concepten bedenken en ontwikkelen. 
Allround medewerker agrarisch transportbedrijf
Bolsward, Friesland
Ben jij een echte klusser en houd je van aanpakken? Dan is deze baan wellicht voor jou!
Agrarisch commercieel medewerker buitendienst
Sneek, Friesland
Onze opdrachtgever is een commercieel bedrijf in de agrarische sector. Het bedrijf opereert landelijk en is actief in duurzame zonne energie. De klanten zijn agrarische ondernemers zoals veehouders, akkerbouwers, pluimveehouders en loonbedrijven.
Agrarisch monsternemer akkerbouw
Swifterbant, Flevoland
Je komt te werken voor een bedrijf, dat actief is in het nemen van grondmonsters, voornamelijk bij akkerbouwbedrijven in de Noordoostpolder en omstreken. In mindere mate worden ook kuilvoermonsters en watermonsters bij veehouderij - en tuinbouwbedrijven genomen.
Assistent planner loonwerk
Nijkerk, Gelderland
Voor een vriendelijk en klantgericht bedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan assisteren in de planning. Die de werktijden van de agrarische sector begrijpt en weet wat agrarisch werk inhoudt. Het is een functie waarin je mag groeien in je ontwikkeling als planner. Een directe en heldere...
Assistent planner loonwerk
Nijkerk, Gelderland
Voor een vriendelijk en klantgericht bedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan assisteren in de planning. Die de werktijden van de agrarische sector begrijpt en weet wat agrarisch werk inhoudt. Het is een functie waarin je mag groeien in je ontwikkeling als planner. Een directe en heldere...
Agrarisch medewerker open teelt
Zeewolde, Flevoland
Je komt te werken op een groot akkerbouw bedrijf in een team. Het is de bedoeling dat je direct zelfstandig op pad kan met de machines. Ervaring in de akkerbouw / bollen en met landbouwspuit is erg belangrijk. Het team waar je in komt te werken wil er graag voor gaan en houdt ook wel van...
Agrarische monteur
Zeewolde, Flevoland
Voor opdrachtgever zijn wij op zoek naar een goede en ervaren monteur die snapt wat het is om samen te werken met agrariërs. Die nauwkeurig, analytisch en goed de technische problemen van de machines en landbouwvoertuigen op pakt. En die graag het team wil versterken.
Agrarische monteur
Zeewolde, Flevoland
Voor opdrachtgever zijn wij op zoek naar een goede en ervaren monteur die snapt wat het is om samen te werken met agrariërs. Die nauwkeurig, analytisch en goed de technische problemen van de machines en landbouwvoertuigen op pakt. En die graag het team wil versterken.
Agrarische monteur
Lelystad, Flevoland
Voor opdrachtgever zijn wij op zoek naar een goede en ervaren monteur die snapt wat het is om samen te werken met agrariërs. Die nauwkeurig, analytisch en goed de technische problemen van de machines en landbouwvoertuigen op pakt. En die graag het team wil versterken.
Fulltime agrarisch medewerker open teelt
Zeewolde, Flevoland
Je komt te werken op een groot akkerbouwbedrijf in een team. Het is de bedoeling dat je direct zelfstandig op pad kan met de machines. Ervaring in de akkerbouw / bollen en met landbouwspuit is erg belangrijk. Het team waar je in komt te werken wil er graag voor gaan en houdt ook wel van...
Vakman akkerbouw
Zeewolde, Flevoland
Voor een net akkerbouwbedrijf, waar je in een gezellig team komt te werken, zoeken we een vlotte werknemer die de handen uit de mouwen kan steken.
1 2 3 4 5 6 7 8