Zoek vacatures in jouw sector of branche

406 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bijbaan: melken van koeien of geiten avond of weekend
Schaijk, Noord-Brabant
Het betreft een melkveebedrijf in de regio.
Chauffeur (m-v)veetransport rundvee
Gemert, Noord-Brabant
Het betreft een transportbedrijf in de regio dat zich hoofdzakelijk richt op het vervoer van rundvee.
Pluimveeverzorger
Aalten, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een pluimveehouderij en is op zoek naar een geschikte pluimvee-verzorger.
Hovenier aanleg & onderhoud
Lichtenvoorde, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een mooi hoveniersbedrijf en we zijn hiervoor met spoed op zoek naar een (beginnend) medewerker die van aanpakken houdt. Als je geschikt bent kun je snel beginnen met de werkzaamheden.
Ervaren medewerker agrarisch loonwerk
Ruurlo, Gelderland
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround en ervaren medewerker agrarisch loonwerk. Het betreft hier een fulltime vacature. Je werkt gegarandeerd minimaal 38 uur per week op jaarbasis. We zijn op zoek naar een medewerker voor de lange termijn.  Momenteel heeft...
Meewerkend voorman sierteelt onder glas
Helden, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Peel en Maas zijn we op zoek naar een gedreven meewerkend voorman die houdt van afwisseling en graag het initiatief neemt. Je werkt in een fijn team waarin samenwerken en vertrouwen belangrijk zijn.
Teeltspecialist kwekerij haagplanten
Venlo, Limburg
Voor een haagplantenkwekerij in de omgeving Venlo – Helden zijn we op zoek naar een teeltspecialist. De teelt is voornamelijk in de kas maar ook in containers buiten. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn unieke teeltmethode en informele werksfeer.
Monteur landbouwmechanisatie
Nuth, Limburg
Het betreft een modern bedrijf in de landbouwmechanisatie met veelal regionale klanten. Goede service en kwaliteit staan voorop en er is veel aandacht voor goede werkomstandigheden.
Vertegenwoordiger landbouwmechanisatie
Roermond, Limburg
Voor een landbouwmechanisatiebedrijf zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger met gevoel voor relatie en commercie. Verkoopervaring is een pré maar ook minder ervaren kandidaten met commerciële aanleg en motivatie nodigen we uit om te reageren.
Machinist hoveniersbedrijf
Venlo, Limburg
Een toonaangevend hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo is op zoek naar een ervaren machinist groen. Het betreft zowel aanleg als onderhoud.
Vrachtwagen- en tractorchauffeur kwekerij pot en perkplanten
Heythuysen, Limburg
Voor een moderne plantenkwekerij in Midden Limburg komen we graag in contact met een allround chauffeur die zowel op de vrachtwagen als op de tractor uit de voeten kan. Op deze kwekerij teelt men zowel onder glas als in de volle grond en men voert een breed assortiment. Jouw focus ligt...
Allround medewerker vollegrondsgroentebedrijf
Roermond, Limburg
Voor een agrarisch bedrijf in de regio Roermond zijn we op zoek naar een allround medewerker, die goed in een team werkt maar ook zijn eigen rol kan pakken. Het hele proces van telen, verwerken en verpakken wordt in eigen beheer uitgevoerd.  
Bijbaan in de agrarische sector bloemen
Boekel, Noord-Brabant
We zoeken voor meerdere bedrijven gemotiveerde mensen.  
Boomkwekerij medewerker fulltime jaarrond
Veghel, Noord-Brabant
Het betreft een boomkwekerij in de regio.
Meerdere vacatures varkenshouderij Oost-brabant
Uden, Noord-Brabant
De ondernemers waarvoor wij zoeken hebben moderne bedrijven die de kwaliteiten van vakkundige medewerkers waarderen en willen inzetten in hun bedrijven.
Medewerker teelt en tractorchauffeur
Gemert, Noord-Brabant
Het betreft een tuinbouwbedrijf in de volle grond.
Medewerker rundveebedrijf
Deurne, Noord-Brabant
Het betreft een melkveebedrijf in de regio van bovengemiddelde omvang. Op het bedrijf wordt gemolken in een melkstal.
Medewerker plantenteelt interessante seizoenen
Uden, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf met groente in de regio. De teelt is biologisch.
Oproepkracht chauffeur agrarisch
Den Bosch, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf in de regio die actief is in agrarisch transport.  
Communicatie & multimedia design medewerker agf
Hoofddorp, Noord-Holland
Dit handelsbedrijf heeft een jarenlange reputatie op het gebied van de import en export van groenten en fruit. Door steeds mee te ontwikkelen in de veranderende markt, heeft het bedrijf een ijzersterke positie in met name niche markten. Om deze markten goed te blijven bedienen is goede...
Commercieel / administratief medewerker agf
Hoofddorp, Noord-Holland
Het bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen op de werkvloer en heeft een uitstekende reputatie in binnen- en buitenland. De producten van dit bedrijf zijn te vinden in zowel de grote ketens als ook bij de specialistische groentehandel. De werksfeer is prettig collegiaal. 
Machinist mobiele kraan
Amersfoort, Utrecht
Dit loon en aannemingsbedrijf verricht werkzaamheden in zowel de landbouw als in GWW / Infra. Met ongeveer 30 collega's wordt gewerkt met moderne tractoren en machines. In de landbouw is het bedrijf vooral actief in de veehouderij. In het GWW / Infra vooral de cultuurtechniek en grondverzet.
Monteur landbouwmechanisatie
Haarlemmermeer, Noord-Holland
Voor een landbouwmechanisatiebedrijf in de regio Haarlemmermeer zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende monteur LMB. Het bedrijf is in de landbouw, tuinbouw en tuin- en parkmachines.
Ervaren hovenier aanleg en onderhoud
Amstelveen, Noord-Holland
Onze relatie betreft een hoveniersbedrijf met klanten in het topsegment. Ter versterking van het team van acht medewerkers, zoeken wij een vakbekwaam hovenier. Het bedrijf stelt hoge eisen aan de uitvoering en oplevering van projecten om zo de klantentevredenheid op een...
Machinist shovel
Harmelen, Utrecht
Het bedrijf is hoofdzakelijk gericht op het groenonderhoud voor overheden en fruitteeltbedrijven. Het bedrijf staat er om bekend dat het continu met innovaties bezig is. Jouw kennis en ervaring wordt serieus genomen.
Machinist mobiele kraan
Uithoorn, Noord-Holland
Het loonbedrijf is actief in GWW / INFRA in de regio rondom Mijdrecht. Het bedrijf kenmerkt zich door een collegiale sfeer en heeft een uitstekende reputatie met veel vaste opdrachtgevers.
Melker (m/v)Den Bosch
Den Bosch, Noord-Brabant
Voor meerdere melkveebedrijven zijn wij opzoek naar melkers. Het betreffen moderne rundveebedrijven die voor de ochtend of avond melkers zoeken. Wij komen graag met jou in contact om te kijken wat jij wil, en wat bij jou past !
Monteur agrarisch bedrijf
Terneuzen, Zeeland
Dynamisch bedrijf dat actief is in de agrarische sector en biogasproductie.
Diverse melkers ochtend en/of avond (m/v) melkveebedrijf
Gent, Vlaanderen
Onze diverse opdrachtgevers (melkveebedrijven) bevinden zich geografisch gezien in de regio Zeeuws-Vlaanderen. In de regio Gent is een melkveebedrijf (100 koeien) specifiek op zoek naar een melker voor de maand augustus.  
Vertegenwoordiger verkoper agrarische producten zeeland
Middelburg, Zeeland
Onze opdrachtgever is een producent en leverancier van onderhoudsproducten gericht op de zakelijke - met name agrarische - markt. Voor de verkoopafdeling zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten, die, na het volgen van een interne opleiding waar ook productkennis e.d. wordt bijgebracht, aan de...
Account manager landmaschinentechnik in kanada
Calgary, Alberta, Canada
Möchten Sie als landwirtschaftlicher Kundenbetreuer in Kanada arbeiten? Kommen Sie aus der Landmaschinentechnik und sind Sie gern unterwegs? Dann ist dieses Jobangebot die Chance für Sie!   Das junge Unternehmen eines niederländischen Eigentümers ist auf...
Allround medewerker melkveehouderij
varde, Zuid-Denemarken, Denemarken
Onze opdrachtgever is - een van oorsprong Nederlandse - eigenaar van een melkveebedrijf even ten noorden van Varde in Denemarken. Er worden rond de 250 melkkoeien gehouden met bijbehorend jongvee. Voor de dagelijks melkbeurten en het schoon houden van de stallen is personeel aanwezig. Voor de...
Medewerker bloemen en plantenhandel
Sittard, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Sittard zijn we op zoek naar een allround medewerker die zich thuis voelt in een groene, servicegerichte omgeving.
Allround hovenier / stratenmaker loonbedrijf
Meerssen, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Maastricht zijn we op zoek naar een allround hovenier met stratenmakerskwaliteiten. Je werkt voor een servicegericht loonbedrijf met een brede klantenkring. Van onderhoud van bedrijventerreinen tot de aanleg van complete tuinen.   Opleiding en ervaring...
Medewerker kwekerij tuinplanten
Roermond, Limburg
Voor een moderne containerkwekerij in Midden Limburg zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker die kwaliteit en secuur werken belangrijk vindt. Betrokkenheid, passie en samenwerking zijn termen die passen bij dit agrarisch bedrijf..
Meewerkend voorman verpakkingslijn groentebedrijf
Roermond, Limburg
Voor een agrarisch bedrijf in de regio Roermond zijn we op zoek naar èen meewerkend voorman met overzicht en inzicht. Het hele proces van telen, verwerken en verpakken van de vollegrondsgroente wordt in eigen beheer uitgevoerd.   Jij bent samen met jouw team...
Medewerker varkenshouderij
Weert, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Weert zijn we op zoek naar een medewerker vleesvarkens (fulltime) en een medewerker dekstal (parttime mogelijk). De varkens worden gehuisvest op meerdere locaties. Men heeft de intentie om een structurele en duurzame werkrelatie aan te gaan.
Diverse vacatures loonwerk - agrarisch transport - grondwerk
Horst, Limburg
Voor diverse bedrijven in de regio zijn we op zoek naar vakmensen en allround medewerkers. Ervaring is meegenomen, maar ook starters en functieveranderaars nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen. Op basis van jouw wensen en kwaliteiten zoeken we samen dé baan in deze...
Allround medewerker boomkwekerij
Horst, Limburg
Voor een boomkwekerij in de regio Horst - Venray zijn we op zoek naar een allround medewerker. Door het unieke assortiment en hun innovatieve, klantgerichte werkwijze is dit bedrijf onderscheidend in de sector.
Melker geitenhouderij
Zevenaar, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een mooie geitenhouderij rondom de regio Zevenaar. We zijn voor hun op zoek naar een parttime (junior) melker (m/v) voor circa 25-30 uur per week.
Allround medewerker pluimveebedrijf
Beilen, Drenthe
Medewerker varkenshouderij Duitsland
Rekken, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een prachtig, modern vermeerderingsbedrijf (in Duitsland, vlak over de grens en onder de rook van Enschede) en is per direct op zoek naar een (leerling of ervaren) allround medewerker varkenshouderij. Het betreft een fulltime vacature en af en toe in het...
Bedrijfsleider pluimvee met bedrijfswoning
Beilen, Drenthe
Allround monteur gww-materieel - bonus na een jaar
's-Heerenberg, Gelderland
Onze opdrachtgever in de regio 's-Heerenberg repareert grondverzetmachines en aanverwante installaties zoals uitrustingsstukken en overig GWW-materieel.  We zijn voor hun op zoek naar een goede allround monteur.
Loonwerkbedrijf kraanmachinist mobiele kraan
Heerenveen, Friesland
Grondverzet- en loonbedrijf in de regio Heerenveen, actief in de GWW sector en agrarisch loonwerk.
Chauffeur rmo rijdende melkontvangst
Heerenveen, Friesland
Transportbedrijf in de regio Heerenveen is actief in RMO transport en tanktransport zuivelproducten.
Allround medewerker melkveehouderij voor 3 maanden
Sundsvall, Zweden
Onze opdrachtgever is eigenaar van een melkveebedrijf met ongeveer 250 melkkoeien in het noordelijke gedeelte van Zweden. Hij is op zoek naar herdsman of een allround medewerker die zich verantwoordelijk wil voelen voor de melkveestapel. De eigenaar is Zweeds en spreekt goed Engels..
Mechaniker landmaschinentechnik in kanada
Calgary, Alberta, Canada
Möchten Sie in Kanada arbeiten? Kommen Sie aus der Landmaschinentechnik und haben Sie die nötige Erfahrung? Dann kommen wir gern mit Ihnen in Kontakt.   Das junge Unternehmen eines niederländischen Eigentümers ist auf Landmaschinentechnik im Süden des...
Magazijnmedewerker landbouwmechanisatiebedrijf
Heerlen, Limburg
Voor een mechanisatiebedrijf in landbouw- en tuinmachines, zijn we op zoek naar een commerciële magazijnmedewerker met een sterke klantfocus.
Allround medewerker melkveehouderij
Schijndel, Noord-Brabant
Voor diverse opdrachtgevers zijn wij opzoek naar gemotiveerde medewerkers die graag breed inzetbaar willen zijn op een melkveebedrijf. Wij komen graag in contact om samen te kijken wat jij wil en om te kijken wat bij jou past. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9