Zoek vacatures in jouw sector of branche

488 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
European tree worker boomverzorger (etw-er)
Leeuwarden, Friesland
Hoveniersbedrijf is actief in de aanleg- en onderhoud van grootschalige groenvoorzieningen en bedrijfsterreinen.
Technische marketing medewerker landbouwmechanisatie
Veghel, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf in de regio
Tijdelijk per direct medewerker varkenshouderij
Gemert, Noord-Brabant
Het betreft een zeugenbedrijf in de regio.
Medewerker groenvoorziening
Zuidzande, Zeeland
Onze opdrachtgever betreft een hoveniersbedrijf in regio West-Zeeuws Vlaanderen. Het bedrijf is op zoek naar een medewerker groenvoorziening; type aanpakker. Mag ook een leerling zijn die in dit bedrijf kan worden opgeleid.
Algemeen medewerker hovenier
Sluis, Zeeland
Onze opdrachtgever betreft een hoveniersbedrijf in de regio West-Zeeuws Vlaanderen. Het bedrijf is op zoek naar een medewerker hovenier / groenvoorziening of iemand die dit vak graag zou willen leren.
Medewerker varkenshouderij (vermeerderingsbedrijf)
Doetinchem, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een varkenshouderij de regio rondom Doetinchem. We zijn hiervoor op zoek naar een allround medewerker(ster), voor de kraamstal. 
Regio vertegenwoordiger groene hart
Arnhem, Gelderland
Wij zoeken voor onze opdrachtgever, een sterk groeiende, internationale organisatie voor de regio Groene Hart een vertegenwoordiger voor reserve onderdelen, telefonische adviezen, technische ondersteuning en maatwerk.
Ervaren medewerker agrarisch loonwerk
Doetinchem, Gelderland
Voor een loonbedrijf zijn we op zoek naar een allround medewerker. We zijn voor deze onderneming op zoek naar een allround en ervaren medewerker agrarisch loonwerk. Het betreft een fulltime vacature. We zijn op zoek naar een medewerker voor de lange termijn.  Voor ZZP' ers...
Medewerker melkveebedrijf (Zweden)
Huskvarna, Zweden
Onze opdrachtgever in de omgeving van Husqvarna, heeft een mooi melkveebedrijf met ca. 200 melkkoeien en ruim 200 hectare agrarische grond. Melkveestapel en bedrijf worden gemanaged op een hoog bedrijfseconomisch en technisch niveau.
Medewerker melkveebedrijf (Zweden)
Huskvarna, Zweden
Onze opdrachtgever in de omgeving van Husqvarna, heeft een mooi melkveebedrijf met ca. 200 melkkoeien en ruim 200 hectare agrarische grond. Melkveestapel en bedrijf worden gemanaged op een hoog bedrijfseconomisch en technisch niveau.
Gewasverzorger/teeltspecialist glastuinbouwbedrijf (perkgoed)
Apeldoorn, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een mooi en modern tuinbouwbedrijf in de sierteelt, met een grootte van ongeveer 20.000 m2. We zoeken voor hem een fulltime medewerker Teeltspecialist/Gewasverzorger.  
Monteur mechanisatiebedrijf
Doetinchem, Gelderland
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren, gemotiveerde en vooral enthousiaste monteur.
Verkoper landbouwmechanisatie
Heteren, Gelderland
Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met meerdere locaties in Nederland. Voor de locatie in Gelderland zijn ze op zoek naar een verkoper landbouwmechanisatie. Het betreft een zelfstandige buitendienstfunctie. 
Machinist onkruidborstelmachine
Culemborg, Gelderland
Onze opdrachtgever is een loonbedrijf in de buurt van Culemborg. Ze zijn op zoek naar een machinist voor de onkruidborstelmachine.
Machinaal werk in de veehouderij dierverzorger tractorchauffeur
Boxmeer, Noord-Brabant
Het betreft een veehouderij in de regio. 
Planner aanverwant veehouderij bedrijf
Helmond, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf in de regio.
Allround medewerker melkgeitenhouderij Frankrijk
Veghel, Noord-Brabant
Ten zuiden van Parijs in de omgeving van Orleans en Auxerre woont deze Nederlandse ondernemer met rond de 150 melkkoeien en 400 melkgeiten. Er wordt geboerd op biologische basis. Voor komende zomer staat nieuwbouw op de planning en het plan is om te groeien naar ruim 300 melkkoeien en rond de 1000...
Teeltadviseur
Den Bosch, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf in de regio.
Vleesvarkens functie (fulltime)
Gemert, Noord-Brabant
Voor de regio Noord Brabant Oost en Midden hebben wij diverse vacatures voor het dagelijkse controle werk bij de vleesvarkens.  
Tractorchauffeur landwerk
Gemert, Noord-Brabant
Het betreft een veehouderij bedrijf in de regio met veel landwerk (vooral gras en mais)
Op korte termijn beschikbaar aanpakker in het groen
Oss, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf in het groen in de regio.
Werken en leren in de agrarische sector (bbl)
Den Bosch, Noord-Brabant
Op stagemarkt staan diverse bedrijven die een erkenning hebben als erkend leerbedrijf. Wij kennen er daarvan diverse persoonlijk. Daarnaast spreken wij ook nog bedrijven die bezig zijn met deze erkenning en/of op zoek zijn naar een medewerker. 
Commerciële binnendienst bodem agrarisch
Veghel, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf in de regio dat actief is met de bodem (verbetering) onder andere in de agrarische sector.
Vertegenwoordiger voeding rundvee
Mechelen, Limburg
Voor een toeleverancier van voeding in de (melk)veehouderij, zoeken wij een enthousiaste verkoper. Dit innovatieve bedrijf maakt een sterke ontwikkeling door en jij wilt je inzetten om samen met hen de groeiambities vorm geven. Voor de regio 'Leuven' zijn we op zoek...
Hovenier
Oostburg, Zeeland
Onze opdrachtgever betreft een hoveniersbedrijf in de regio West Zeeuws Vlaanderen. Het bedrijf verzorgt alle voorkomende onderhoudswerk aan tuinen. Het bedrijf stelt hoge eisen aan de uitvoering en oplevering van projecten om zo de klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Niet voor...
Medewerker groenvoorziening
Oostburg, Zeeland
Onze opdrachtgever betreft een hoveniersbedrijf in regio West-Zeeuws Vlaanderen, gemeente Sluis Het bedrijf is op zoek naar een medewerker groenvoorziening; type aanpakker. Mag ook een leerling zijn die in dit bedrijf kan worden opgeleid.
Allround medewerker melkveehouderij
Zoutkamp, Groningen
Op dit bedrijf in de omgeving van Zoutkamp  worden 500 melkkoeien gehouden. Dit familiebedrijf is op zoek naar een enthousiaste man of vrouw die alle voorkomende werkzaamheden kan uitvoeren. De koeien worden gemolken in een 40-stands buitenmelker.  Het inkuilen gaat op dit bedrijf...
Agrarisch allround medewerker melkveehouderij
Lelystad, Flevoland
Een modern melkveebedrijf, dat rond de 230 koeien melkt, gelegen tussen Lelystad en Zeewolde is op zoek naar een: medewerker die als doel kan onderschrijven om het proces van "het gewas op het land tot de melk in de tank" zo efficiënt mogelijk te...
Bloemist
Emmeloord, Flevoland
Voor alle emoties een persoonlijk bloemadvies, dat is het bloemenbedrijf in de Noordoostpolder. Je maakt niet zomaar een boeket, maar je creëert een verhaal. Een mooie warme winkel om in te werken met collega's die idolaat zijn van hun vak.
Vrachtwagen chauffeur bloembollenkwekerij
Middenmeer, Noord-Holland
Dit bedrijf is voornamelijk actief in de bloembollenteelt: tulpen (30 ha) en lelies (60 ha). Daarnaast is er nog een kleine akkerbouw tak. De teelt van de bloembollen vindt plaats in de Wieringermeer en in Drenthe. Het bedrijf groeit gestaag in kwaliteit en kwantiteit. Om dit in goede banen te...
Adviseur / verkoper veevoeding rundveehouderij Noord-Nederland
Assen, Drenthe
Coördinator sales en operations
Venlo, Limburg
Voor een producent van verpakkingsmateriaal voor de Agrarische- en Foodsector in de Regio Venlo, zijn we op zoek naar een Coördinator die zich thuis voelt in zowel een commerciële als een operationele omgeving. In dit bedrijf heerst een open, toegankelijke werksfeer waar iedereen met...
Operator verpakkingslijn diervoeding
Sevenum, Limburg
Voor een producent van diervoeding in de regio Venlo – Horst zijn we op zoek naar een actieve operator die de verantwoordelijkheid kan dragen over een of meerdere verpakkingslijnen.   Dit bedrijf verpakt en distribueert hoogwaardige diervoeding voor met name huisdieren.
Monteur landbouwmechanisatie
Nuth, Limburg
Het betreft een modern bedrijf in de landbouwmechanisatie met veelal regionale klanten. Goede service en kwaliteit staan voorop en er is veel aandacht voor goede werkomstandigheden.
Tractorchauffeur plantenkwekerij vollegrond
Horst, Limburg
Voor een plantenkwekerij zijn we op zoek naar een tractorchauffeur die van afwisseling houdt. Je gaat werken in een moderne vollegrondskwekerij met veel groeimogelijkheden. Eventueel ook mogelijkheden voor de vakantieperiode.
Medewerker melkveehouderij
Schin op Geul, Limburg
Voor een agrarisch familiebedrijf in de regio Schin op Geul - Valkenburg, zijn we op zoek naar een aanpakker die samen met de eigenaar het bedrijf runt. Je doet alle werkzaamheden en er is veel ruimte om te leren en voor ontwikkeling.   Dit bedrijf doet 2 melkingen per dag en de vacature...
Allround medewerker sierteelt onder glas
Helden, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Peel en Maas zijn we op zoek naar een allround medewerker met een praktische aanpak. Je werkt in een omgeving waarin samenwerken en vertrouwen belangrijk zijn.
Stalmedewerker varkenshouderij
Leipzig, Duitsland
Verspreid over 4 locaties werken Duitse en Poolse medewerkers samen in de verzorging van varkens, verspreid ove 4 locaties. Op iedere locatie werkt een voorvrouw of voorman. Zij spreken Duits of Nederlands, geen Pools.
Medewerker kraamstal
Alphen, Noord-Brabant
Een varkenshouderij met met zowel vleesvarkens als zeugen, verspreid over 2 locaties zoekt een beginnend  medewerker voor de kraamstal.  De eigenaar werkt zelf op de locatie met de vleesvarkens. Op de andere locatie werken 5 vaste krachten die zorg dragen voor de dagelijkse...
Vakbekwaam hovenier aanleg / onderhoud
Weesp, Noord-Holland
Het hoveniersbedrijf acteert aan de bovenkant van de particuliere en zakelijke markt. De lat ligt dus hoog. Daarom verzorgt ze bijna alle werkzaamheden in eigen beheer. Na de oplevering blijft de betrokkenheid bij de projecten groot en verzorgen ze vaak ook het onderhoud. Het bedrijf kenmerkt zich...
Algemeen medewerker melkveehouderij - Denemarken
Dronten, Flevoland
Een melkveebedrijf tussen Ribe en Kolding (Denemarken) melkt ruimt 300 koeien. De veestapel bestaat uit 100% Holsteins van diverse kleuren. De melkveehouder gaat voor de beste opbrengst zonder de koeien op hun top te laten lopen. De productie is hierbij nog steeds goed. Op het bedrijf werken...
Internationaal accountmanager varkenshouderij
Dronten, Flevoland
Onze internationale opdrachtgever heeft een zeer interessante functie als internationaal accountmanager varkenshouderij beschikbaar in de markt van voedingsproducten en additieven. Het bedrijf is gespecialiseerd  in het ondersteunen van de dieren op het gebied van de diergezondheid binnen...
Medewerker melkveehouderij
Dronten, Flevoland
Voor diverse opdrachtgevers in Flevoland ben ik op zoek naar allround medewerkers in de melkveehouderij.  Heb jij een passie voor dieren en wil je hier jouw beroep van maken? Heb je een aantal uur in de week over om te melken? Of ben je toe aan een geheel nieuwe uitdaging? Dan kom...
Leerling monteur landbouwmechanisatie (bbl)
Zeewolde, Flevoland
Het landbouwmechanisatiebedrijf verkoopt, onderhoudt en repareert tractoren en landbouwmachines. Het bedrijf kenmerkt zich door een vaste klantenkring van agrarische bedrijven in Zuidelijk-Flevoland. Je gaat aan het werk in een moderne werkplaats. De werkplaats is ruim, logisch ingedeeld en...
Werkvoorbereider / calculator civiele techniek
Nuenen, Noord-Brabant
Werken bij dit bedrijf betekent het werken met collega's met een ''doe'' mentaliteit, een meer dan goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Wil jij meegroeien met het bedrijf? Ja? Dat kan, daar staat het bedrijf zeker open voor! Je werkt aan mooie projecten...
Monteur landbouwmechanisatie
Nuenen, Noord-Brabant
wij zijn opzoek naar een monteur landbouwmechanisatie, dit bedrijf heeft een eigen machinapark en zoeken hiervoor iemand die zowel onderhoud als reparatiewerkzaamheden aan machines kan uitvoeren. Daarnaast mag je je eigen creativiteit loslaten op het vernieuwen en verbeteren van de huidige machines...
Dierverzorger varkenshouderij
Boekel, Noord-Brabant
Voor enkele agrarische familiebedrijven in regio van Venhorst zijn wij op zoek naar medewerkers op een varkenshouderij. We nodigen zowel ervaren als minder ervaren personen uit om te reageren. We hebben in deze sector meerdere mogelijkheden op meerdere bedrijven. 
Koerier agrarisch
Veghel, Noord-Brabant
Voor dit gerenommeerd bedrijf dat al jaren werkzaam is in de veehouderij sector zijn wij opzoek naar een betrouwbare koerier melkveehouderij. Ken en spreek jij de taal van de boer, heb jij ''klantrelatie'' hoog in het vaandel staan? dan komen we graag met je in gesprek!
Hovenier / boomkwekerij / meewerkend voorman / groen
Wamel, Gelderland
Boomkwekerij medewerker
Vught, Noord-Brabant
In de regio van Schijndel zijn wij op zoek naar een medewerker boomkwekerij. Op een modern bedrijf worden in een breed product scala bomen en planten geteeld en verkocht.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10