Zoek vacatures in jouw sector of branche

378 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8
Medewerker zeugenhouderij
Meijel, Limburg
Voor een varkensbedrijf in de regio Meijel - Asten zijn we op zoek naar een medewerk(st)er kraamstal. Je werkt samen in een klein team.
Chauffeur tractor oogst- en landbouwmachines
Venray, Limburg
Voor een gerenommeerd bedrijf in de groenteteelt en -verwerking zijn we op zoek naar een enthousiaste chauffeur die afwisseling, teamspirit en een informele werksfeer belangrijk vindt. Ervaring is een pré, maar ook starters met aanleg voor het bedienen van landbouwmachines nodigen we...
Bedrijfsleider vleesvarkensbedrijf
Weert, Limburg
Voor een vleesvarkensbedrijf in de regio Weert zijn wij op zoek naar een actieve bedrijfsleider. 
Diverse vacatures bij boom- en plantenkwekerij en hoveniersbedrijf
Horst, Limburg
Geef jouw groene talenten volop ruimte! Voor meerdere opdrachtgevers, in de regio Venlo – Horst – Venray, zijn we op zoek naar vakmensen en allround medewerkers. Ervaring in de groene sector is meegenomen, maar ook starters en functieveranderaars nodigen we van harte uit om...
Voorman verpakkingslijn groenten
Dirkshorn, Noord-Holland
 Het bedrijf verpakt in een moderne bedrijfsruimte onder goede arbeidsomstandigheden groenten die je terug kan vinden in de schappen van de supermarkt.
Machinisten
Dalfsen, Overijssel
Voor een bedrijf in de omgeving van Dalfsen zijn wij op zoek naar:  Machinisten of leerling machinisten voor verreikers en kraan. Het is mogelijk om de opleiding/cursus via het bedrijf te volgen voor gemotiveerde werknemers.
Personeelsplanner loon- en grondverzetbedrijf fulltime m/v
Doetinchem, Gelderland
Voor een loon- en grondverzetbedrijf in de regio Doetinchem zoeken we een personeelsplanner m/v met technische kennis. Naast het werk als planner stuur je tevens de medewerkers in de werkplaats aan om te komen tot een optimale samenwerking in het bedrijf. Gedurende de piekperiode van de...
Proefveld medewerker
Lelystad, Flevoland
Onze opdracht gever verricht diverse onderzoek voor de akkerbouw en nieuwe rassen. In een team  samen onderzoek je op bv ziekte, schimmel, rassen enz.. Het is hierbij heel belangrijk gegevens juist worden verwerkt. Goed onderzoek en nieuwe rassen is een van de belangrijke factoren in de...
Voorman verwerking fruit
Vianen, Utrecht
Het familiebedrijf verwerkt hard fruit en beschikt over moderne apparatuur van o.a Greefa, Aweta en Ulma voor het sorteren en verpakken. Door de professionele en innovatieve aanpak, heeft het bedrijf een uitstekende reputatie bij zowel toeleveranciers en afnemers.  De werksfeer is goed en er...
Vakbekwaam hovenier
Amstelveen, Noord-Holland
Voor een goed georganiseerd hoveniersbedrijf dat actief is in aanleg en onderhoud van tuinen in de regio Amstelveen zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier. De werkzaamheden vinden met name plaats bij particulieren in het hogere segment. De nieuwste trends op het...
Uitvoerder groenvoorziening
Nieuwegein, Utrecht
Voor een loonbedrijf op het gebied van onderhoud en ontwikkeling van de groene ruimte in Utrecht en omgeving, is Agriwerker op zoek naar een ervaren kandidaat die met zijn tijd is meegegaan voor de functie van: Uitvoerder Groenvoorziening
Machinist mobiele kraan
Uithoorn, Noord-Holland
Het loonbedrijf is actief in GWW / INFRA in de regio rondom Mijdrecht. Het bedrijf kenmerkt zich door een collegiale sfeer en heeft een uitstekende reputatie met veel vaste opdrachtgevers.
Tractorchauffeur gww en cultuurtechniek
Loosdrecht, Noord-Holland
Voor onze relatie in het loonwerk GWW / Infra en groenonderhoud zijn wij op zoek naar een tractorchauffeur. Het bedrijf beschikt over moderne tractoren en machines. De mensen bij dit bedrijf zorgen voor een goede sfeer.
Monteur landbouw mechanistatie
Utrecht, Utrecht
Voor een modern loonbedrijf in de regio Utrecht met een groot machinepark zijn wij op zoek naar een  Monteur Landbouw mechanisatie
Uitvoerder groenvoorziening
Utrecht, Utrecht
Onze opdrachtgever is actief in de groenvoorziening in centraal Nederland. Wegens uitbreiding van de activiteiten en de groei van het bedrijf, zijn wij op zoek naar een uitvoerder in de groenvoorziening.
Chauffeur container vrachtwagen met aanhanger
Leek, Groningen
Allround medewerker boomkwekerij
Sevenum, Limburg
Voor een kwekerij in de regio Horst – Helden zijn we op zoek naar een allround medewerker. Dit agrarisch bedrijf is gespecialiseerd in uitgangsmateriaal voor een breed assortiment heesters, kuipplanten en bomen. De teelt is voornamelijk in de kas maar ook buiten in containers en in de...
Medewerker akkerbouw en volle grond bloemen
Klazienaveen, Drenthe
Het betreft hier een bedrijf in de omgeving van Klazienaveen welke actief is in de teelt van diverse bloemen. Op heb bedrijf worden zonnebloemen, pioenrozen en nog tal van andere bloemen geteeld. Voor dit bedrijf zoeken wij een allround medewerker. 
Hovenier / voorman / grondwerker in de groenvoorziening
Groningen, Groningen
Voor aankomend seizoen is Agriwerker voor diverse opdrachtgevers op zoek naar vakmensen en specialisten in het groen. Vakbekwaam hovenier Assistent hovenier Meewerkend voorman Uitvoerder Boomverzorger Grondwerker
Allround medewerker hoveniersbedrijf
Heerlen, Limburg
Voor een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de regio Parkstad zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker met twee rechterhanden met groene vingers.  
Monteur landbouwmechanisatie
Panningen, Limburg
Het betreft een modern bedrijf in de landbouwmechanisatie met veelal regionale klanten. Goede service en kwaliteit staan voorop en er is veel aandacht voor goede werkomstandigheden.
Agrarisch verkoper regio limburg
Roermond, Limburg
Onze opdrachtgever is een producent en leverancier van onderhoudsproducten gericht op het zakelijk segment met een focus op de agrarische markt. Voor de verkoopafdeling zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten. Na het volgen van een interne opleiding waar ook...
Agrarisch medewerker melkveebedrijf
Donkerbroek, Friesland
Dit betreft een melkveebedrijf in de regio Donkerbroek. 
Tractorchauffeur / mestmixer
Assen, Drenthe
Onze opdrachtgever heeft een loonbedrijf, gespecialiseerd in akkerbouw. Daarnaast houden zij zich bezig met het transport, de handel en het uitrijden van organische mest.
Vrachtwagenchauffeur mesttransport
Assen, Drenthe
Voor een loon-, transport-, en grondverzetbedrijf in de omgeving van Assen is Agriwerker op zoek naar een chauffeur mesttransport. Een zelfstandige functie in een leuk team. 
Accountmanager landbouwmechanisatie Canada
Calgary, Alberta, Canada
Dit jonge bedrijf van een Nederlandse eigenaar is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie in het zuiden van de staat Alberta in Canada. Door de groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een accountmanager. Het bedrijf is relatief klein en daarom is het belangrijk dat je breed...
Allround medewerker varkenshouderij
Borger, Drenthe
Voor een varkenshouder in de regio Borger/ Emmen zoeken we een allround medewerker varkenshouderij. Het team bestaat uit twee vakkundige personen. De sfeer is collegiaal.  
Medewerker melkveehouderij
Midwolda, Groningen
Voor een melkveehouder in de regio Midwolda zoeken we een algemeen medewerker melkveehouderij.
Allrounder akkerbouw met doorgroeimogelijkheid tot bedrijfsleider
Ter Apel, Groningen
Voor een akkerbouwer in de regio Ter Apel zoeken wij een allround medewerker akkerbouw. 
Allround medewerker wasserij (tijdelijk)
Brunssum, Limburg
Voor een paardendekenwasserij in de regio Brunssum zoeken we een tijdelijke medewerker.  De werkzaamheden beginnen eind maart. 
Tractor chauffeur bij bloembollenbedrijf
Breezand, Noord-Holland
Dit mooie bloembollenbedrijf in de Kop van Noord Holland is een succesvolle onderneming met 16 verschillende soorten bolgewassen en bijna 400 verschillende cultivars. Een nieuwe collega is van harte welkom om het team van bijna 10 mensen te versterken.
Hovenier aanleg & onderhoud
Lichtenvoorde, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een mooi hoveniersbedrijf in de regio rondom Lichtenvoorde. We zijn hiervoor met spoed op zoek naar een (beginnend) medewerker die van aanpakken houdt. Als je geschikt bent kun je snel beginnen met de werkzaamheden.
Hovenier aanleg & onderhoud
Zutphen, Gelderland
Onze opdrachtgever zoekt voor zijn hoveniersbedrijf in de omgeving van Zutphen-Apeldoorn een ervaren hovenier met BE rijbewijs.  Onze opdrachtgever heeft veel opdrachten en is daarom per direct op zoek naar een ervaren hovenier voor aanleg- en onderhoudswerkzaamheden.
Logistiek medewerker boomkwekerij
Venlo, Limburg
Voor een modern agrarisch handelsbedrijf en boomkwekerij in de regio Venlo zijn we zoek naar een logistiek medewerker met plantenkennis.
Medewerker akkerbouw
Emmen, Drenthe
Het betreft hier meerdere akkerbouwbedrijven in de regio Zuidoost-Drenthe. Voor deze klanten zoeken wij een fulltime medewerker akkerbouw.
Medewerker groenvoorziening landschapsonderhoud
Diepenheim, Overijssel
Voor een opdrachtgever, gespecialiseerd in Groen vakkundige dienstverlening in de groenesector, zijn wij op zoek naar een allround medewerker Groen.
Rupskraanmachinist
Emmen, Drenthe
Het betreft hier een bedrijf actief in het groot grondverzet. Voor dit bedrijf zoeken wij een rupskraan machinist op een 20 tons kraan. 
Medewerker melkveebedrijf omgeving Noord-sleen
Noord-Sleen, Drenthe
Het betreft hier een melkveebedrijf in de omgeving van Noord-Sleen. Voor dit bedrijf zoeken wij een melker voor de avonden en het weekend.
Personeelsplanner agribusiness
Arnhem, Gelderland
Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de agribusiness in de regio Arnhem. Het bedrijf verricht monsternames bij agrarische bedrijven zoals veehouders en loonbedrijven en onderzoekt deze in het laboratorium. 
Medewerker teelt bloembollen in flevoland
Andijk, Noord-Holland
Dit moderne bloembollenbedrijf is gevestigd in Andijk en mag gerekend worden tot 1 van de beste in Noord Holland. Er wordt ongeveer 80 ha tulpen geteeld in Flevoland. Deze worden gebroeid in Noord Holland. Dit bedrijf kenmerkt zich door geen personeelsverloop. Medewerkers krijgen een grote...
Allround oogst en teeltmedewerker cultuurgewas
Weert, Limburg
Voor een agrarisch bedrijf in de omgeving Roermond / Weert zijn we op zoek naar een allround teeltmedewerker met gevoel voor machines. Dit bedrijf is onderscheidend in de sector en gaat voor de hoogste kwaliteit.  
Medewerker boomkwekerij
Horst, Limburg
Voor een boomkwekerij in de regio Horst – Venray zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Kwaliteit en zorgvuldig werken in combinatie met een goede werksfeer staat voorop bij dit bedrijf.
Monteur landbouwmechanisatie
Heerlen, Limburg
Het betreft een modern bedrijf in de landbouwmechanisatie met veelal regionale klanten. Goede service en kwaliteit staan voorop en er is veel aandacht voor goede werkomstandigheden.
Chauffeur agrarische sector
Horst, Limburg
Voor diverse bedrijven in de regio zijn we op zoek naar chauffeurs die zich thuis voelen in de agrarische- en GWW sector. Mogelijkheden voor zowel fulltime als parttime functies.  
Landbouwtechniek / agrarisch loonwerk
Rouveen, Overijssel
Voor een bedrijf in de omgeving van Zwartsluis zijn wij op zoek naar een monteur landbouwmachines en tevens trekker chauffeur wil zijn voor het agrarische loonwerk.
Hovenier
Zwolle, Overijssel
Voor een modern hoveniersbedrijf in de omgeving Hattem/Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren, zelfstandig werkende hovenier.
Allround medewerker varkenshouderij Duitsland (zeugenbedrijf)
Rekken, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een prachtig, modern vermeerderingsbedrijf (in Duitsland, vlak over de grens en onder de rook van Enschede) en is per direct op zoek naar een (leerling of ervaren) allround medewerker varkenshouderij. Het betreft een fulltime vacature en af en toe in het...
Allround monteur gww-materieel - bonus na een jaar
's-Heerenberg, Gelderland
Onze opdrachtgever in de regio 's-Heerenberg repareert grondverzetmachines en aanverwante installaties zoals uitrustingsstukken en overig GWW-materieel.  We zijn voor hun op zoek naar een goede allround monteur.
Assistent herdmanager melkveebedrijf (munchen d )
München, Duitsland
Onze opdrachtgever heeft een groot melkveebedrijf (> 1.800 mk) in de Duitse deelstaat Beieren. Ze hebben een goede melkproductie en het melkveebedrijf behaalt tevens goede technische resultaten. We zoeken voor onze opdrachtgever een allround medewerker...
Monteur loonbedrijf
Doetinchem, Gelderland
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren monteur. Af en toe werk je ook mee in het agrarische loonwerk. Het bedrijf is actief in de regio Doetinchem-Varsseveld en o.a. gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, GWW en grondverzet.
1 2 3 4 5 6 7 8