Vacature agrarisch technisch commercieel vertegenwoordiger pluimveevoeder

 

Solliciteer op agrarisch technisch commercieel vertegenwoordiger pluimveevoeder
 

Deel vacature 'agrarisch technisch commercieel vertegenwoordiger pluimveevoeder'

 

Regio

Gent, Vlaanderen

Uren per week

40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

HBO, Universiteit

Datum

08-02-2021


Agrarisch technisch commercieel vertegenwoordiger pluimveevoeder

Weet jij alles van voer voor pluimvee? Wil jij bijdragen aan een gezond rendement bij pluimveehouders? Ben jij in staat om professionele klanten te ondersteunen met jouw technisch-commercieel advies? Beschik jij dus over een commerciële drive? Kortom: Ben jij in staat om verkoopomzetten te optimaliseren en te zorgen voor een blijvend en duurzaam rendement van een hoogstaande productenrange aan pluimveevoeders? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat!

 

De onderneming is actief in de verschillende agrarische segmenten, zoals voeding voor dieren en planten, gewasbeschermingsmiddelen, zaden en planten en machines voor de land- en tuinbouw. In deze functie bedien je bestaande en nieuwe klanten en prospects. 

 

Werkzaamheden

Je ondersteunt op autonome basis bestaande (professionele) klanten met technisch-commercieel advies. Je denkt met hen mee om op een duurzame manier te werken en te ondernemen. Daarnaast ga je ook op bezoek bij mogelijke nieuwe klanten. Je bent klantgericht, waardoor je ervoor zorgt dat klanten allereerst aan de producten en merken van onze opdrachtgever denken bij de aankoop van nieuw voer. Daarnaast ben je in staat om zaakvoerders te ondersteunen met verkoopbegeleiding en je verliest daarbij de resultaten niet uit het oog.

Behalve dat je heel zelfstandig kunt werken, ben je ook een teamplayer. Samen met je leidinggevende en/of collega's bespreek je op regelmatige basis markttrends, marktanalyses, nieuwe producten en nieuwe technische kennis. Je bespreekt wat goed gaat, maar durft ook te benoemen wat minder goed is. Dit om jezelf en het team te verbeteren. Je houdt een nauwe samenwerking in stand om jouw technisch advies up-to-date te houden en te verbeteren.

 

Wij vragen

●  Je hebt bij voorkeur een universitaire opleiding, bijvoorbeeld bio- of industrieel ingenieur pluimvee of een master in de bio-ingenieurswetenschappen. Of je hebt een bachelor agro- en biotechnologie (pluimvee), of je bent gelijkwaardig door opgedane ervaring.

●  Je beschikt over aantoonbare en relevante werkervaring in de pluimveesector.

●  Je streeft met je klantvriendelijkheid naar een duurzame relatie met jouw klanten. Maar tevens heb je wel een commerciële drive en een competitieve instelling en streef je naar sterke verkoopresultaten.

●  Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht en een zeer goede kennis van de Nederlandse taal.

.●  Je bent gewend te werken met MS Office en/of GOOGLE-toepassingen.

 

Wij bieden

In dit dynamische bedrijf met een no-nonsense mentaliteit bieden wij jou een veeleisende maar boeiende baan. Gevolg voor jou: een flinke dosis werkplezier. We zullen je in de eerste maanden goed op weg helpen met intensieve en praktijkgerichte trainingen. Je kunt je ontplooien doordat onze opdrachtgever je ruimte zal bieden voor eigen initiatief en voortdurende (bij)scholing. Er is sprake van een marktconform salaris in een stabiele bedrijvengroep.

 

Contactinformatie

Peter Zeegers, Bemiddelaart Agriwerker.nl , tel 0031-657325874


Solliciteer op agrarisch technisch commercieel vertegenwoordiger pluimveevoeder

Meer weten over deze vacature?

Peter Zeegers

06 - 57 32 58 74

Email Peter »