Vacature agrarisch account manager veeteelt

 

Solliciteer op agrarisch account manager veeteelt
 

Deel vacature 'agrarisch account manager veeteelt'

 

Regio

Turnhout, Vlaanderen, België

Uren per week

40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

HBO, Universiteit

Datum

15-11-2020


Agrarisch account manager veeteelt

Weet jij alles van koeien en / of voeding voor (vlees)vee? 

Ben jij daarnaast een commercieel talent, die uitstekend verschillende talen spreekt met aantoonbare ervaring?

Ben jij in staat met jouw dynamiek en honger naar meer om het team waarin je werkt tot een hoger niveau te brengen?

Dan is dit de droombaan voor jou!

 

Onze opdrachtgever is een groeiende internationaal opererende Belgische leverancier aan de land- en tuinbouw met aanwezigheid in de aangrenzende landen. De onderneming is actief in de verschillende agrarische segmenten, zoals voeding voor dieren en planten, gewasbeschermingsmiddelen, zaden en planten en machines voor de land- en tuinbouw. 

 

Werkzaamheden

Je beheert een eigen klantenportefeuille, maar werkt wel in teamverband en ook samen met andere teams afkomstig van de afdelingen Research and Development en Marketing. Samen probeer je doelen en resultaten te behalen. Je geeft ondersteuning aan de betrokken diensten en beheert een eigen klantenportefeuille.

Je bent in staat om marktanalyses te maken waarin je de concurrentie in beeld weet te brengen als ook de behoeften van de klanten. Daarbij beheer je in samenspraak met de andere diensten je eigen productportfolio en klantenportefeuille. Je brengt nieuwe klanten aan en bestaande klanten ken je door en door en je weet ze keer op keer tevreden te stellen. Je stelt samen met de afdeling marketing plannen op, voert ze vervolgens uit en evalueert ze hierna. Vervolgens stel je je rapportages op met daarin de successen, maar ook de verbeterplannen op. Je weet alles te delen met je eigen team als ook met de aanverwante teams zodat jullie samen beter kunnen worden.

 

Wij vragen

Je werkt vanuit teamverband, maar bent wel in staat om zelfstandig en planmatig te werken. Daarbij krijg je telkens weer energie van het binnenhalen van nieuwe contracten en/of nieuwe klanten.

Je bent in staat om analytisch te werken, waarbij je tegelijkertijd communicatief zeer sterk bent. Jouw focus is zowel klant- als resultaatgericht. 

Een pré is als je ervaring hebt met Google-apps en/of met SAP en/of met CRM-tools.

 

Wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een marktconform loon met tal van extra legale voordelen.

Daarnaast kom je te werken in een team met een fijne werksfeer en tal van mogelijkheden om jezelf binnen dat team verder te ontplooien.

Je krijgt veel verantwoordelijkheden, zelfstandigheid en vrijheid.

 

Contactinformatie

Peter Zeegers, Bemiddelaar Agriwerker, tel 0031-657325874


Solliciteer op agrarisch account manager veeteelt

Meer weten over deze vacature?

Peter Zeegers

06 - 57 32 58 74

Email Peter »