Payrolling: maximale vrijheid en minimale risco's


Wat is payrolling?

Payroll, ook wel payrolling genoemd, is een dienst waarbij het juridisch werkgeverschap van u wordt overgenomen. Dit biedt uw bedrijf maximale vrijheid en minimale risico’s.


Hoe werkt payrolling?

Bij payrolling werft u zelf uw medewerker(s) en meldt ze aan bij de payroll service van Agriwerker. De payroll service neemt uw medewerker(s) in dienst en wordt hierbij juridisch werkgever. Dit betekent dat de payroll service verantwoordelijk is voor alle werkgeverstaken en werkgeverrisico’s zoals o.a.loon- en salarisadministratie. U kunt zich dan bezig houden met uw bedrijf en wij zorgen voor de rest!


Voordelen payroll

Maximale vrijheid, minimale risico’s, tijdsbesparing en flexibele contractvormen. Geen omkijken naar salarisadministratie, afdracht sociale premies, pensioenopbouw, werknemersverzekeringen en ziektebegeleiding. U kunt maximaal 5,5 jaar gebruikmaken van de kwaliteiten van uw medewerker(s) zonder dat u deze in dienst hoeft te nemen.


Veel gestelde vraag

Wat is het verschil tussen payrolling - uitzenden?

  • Bij payroll werft u de medewerkers, bij uitzenden werft het uitzendbureau de medewerkers.
  • Voor uitzenden geldt een hoger tarief, omdat u betaalt voor de Werving & selectie.

Is payrolling iets voor u?

Vul het onderstaande formulier in voor meer vrijblijvende informatie of neem telefonisch contact op met de Agriwerker bemiddelaar in uw regio.

Uw vraag
Een waarde is verplicht.

Voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam
Een waarde is verplicht.

Vestigingsplaats bedrijf
Een waarde is verplicht.

E-mail
Een waarde is verplicht.

Telefoon
Een waarde is verplicht.