Terug

Over Agriwerker voor werkzoekenden

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Op zoek naar een andere baan of een nieuwe uitdaging in de agrarische sector? Wij gaan samen met jou op zoek naar de baan die bij je past. Al onze aandacht gaat uit naar wie jij bent als persoon en welke functie daar het beste op aansluit. Jij hebt de hoofdrol en wij denken met jou mee. Leer jouw carrièremogelijkheden kennen: sluit een andere functie nog beter aan op jouw wensen? Of weet je nog niet wat voor werk je zou willen? Wij zien jouw potentie en kansen. En die kansen grijpen wij!

 

Al onze bemiddelaars spreken de taal van de dynamische, agrarische sector en staan er middenin. Het is onze missie om jou de meest optimale en snelle reis te bieden naar een nieuwe werkbestemming. De perfecte match: daar gaan wij voor! 

Schrijf je in bij agriwerker
Waarmee kunnen wij jou helpen?

  • Kennismakingsgesprek
  • Wij zoeken voor jou het juiste bedrijf
  • Het sollicitatiegesprek - wij helpen je
  • Leuke baan gevonden - wij staan nog altijd voor je klaar

Voordelen voor medewerkers

Aandacht voor de perfecte match
Korte lijnen met een vaste bemiddelaar
Agrarisch netwerk in jouw regio
Een persoonlijke aanpak: jij staat voorop
Overzicht in Mijn Agriwerker-profiel

Maak kennis met de Agriwerker-bemiddelaars

Agriwerker is landelijk dekkend en is in elke regio vertegenwoordigd door 20 bemiddelaars die de taal van de sector en regio spreken. Onze professionals zijn niet zomaar bemiddelaars: ieder van ons heeft een sterke affiniteit met en passie voor de agrarische sector. Wij zoeken op een persoonlijke wijze verbinding met zowel kandidaten als werkgevers in deze dynamische sector. Allemaal hebben wij het ondernemersbloed in ons. En onze dienstverlening? No nonsense en daadkrachtig: afspraak is afspraak.  

Bekijk alle bemiddelaars

Meer weten of direct contact met een bemiddelaar?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Ik ben een: