Terug

Over Agriwerker voor werkgevers

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bent u een werkgever in de agrarische sector en op zoek naar een nieuwe medewerker? Wij kijken met aandacht naar uw bedrijf en wie het team compleet maakt. In ons netwerk aan kandidaten zoeken wij de perfecte match. Wij denken in kansen en nemen u als ondernemer hierin mee. Met onze kennis van en passie voor de agrarische sector beantwoorden wij vragen al voordat u ze ons gesteld hebt. Dit betekent kansen zien en actie ondernemen! Advies dat u verder helpt en een kandidaat die bij uw bedrijf past: daar kunt u bij ons van op aan. 

Laagdrempelig contact, no-nonsense en kennis van de sector: u kunt op ons rekenen in de zoektocht naar de perfecte match. De juiste invulling van uw team voor nu en in de toekomst!

Neem contact met ons op
Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Wij zoeken voor u de perfecte kandidaat
  • Wij denken met u mee tijdens het traject
  • Voorzien van een goede medewerker - wij houden graag contact

Voordelen voor ondernemers

Aandacht voor de prefecte match
Korte lijnen met een vaste bemiddelaar
Bemiddelaars met ondernemersbloed en affiniteit met de agrarische sector
Betrokkenheid bij uw bedrijf
Zelf zoeken in de databank van potentiƫle medewerkers

De Agriwerker bemiddelaars

Agriwerker is landelijk dekkend en is in elke regio vertegenwoordigd door 20 bemiddelaars die de taal van de sector en regio spreken. Onze professionals zijn niet zomaar bemiddelaars: ieder van ons heeft een sterke affiniteit met en passie voor de agrarische sector. Wij zoeken op een persoonlijke wijze verbinding met zowel kandidaten als werkgevers in deze dynamische sector. Allemaal hebben wij het ondernemersbloed in ons. En onze dienstverlening? No nonsense en daadkrachtig: afspraak is afspraak.  

Bekijk alle bemiddelaars

Op zoek naar de ideale kandidaat?
Wij denken met u mee.

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Ik ben een: