Contact sales / accountmanager rundveehouderij

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Sales / accountmanager rundveehouderij uit Leeuwarden Friesland

Over zichzelf

Heb eind jaren negentig de agrarische sector helaas moeten verlaten, desalniettemin is de passie voor deze sector me immer bijgebleven. Ben nu enige jaren deels en sinds een jaar volledig terug in deze mooie sector waar ik graag een vervolg aangeef.

Als sales en accountmanager in de verschillende nationale en internationale industrieën dit gezamenlijk met de kennis van de agrarische sector ben ik in de commercie breed inzetbaar. Heb een uitstekende trackrecord in het uit en opbouwen van een klantenbestand waarvan een deel bestaande relaties en voor een groot deel nieuwe relaties om deze aan mij te binden. Spreek de taal van de agrariër waar ik makkelijk schakel tussen de verschillende niveaus.  

Mijn werk ervaring in de agrarische sector is begonnen als medewerker op een melkveehouderijbedrijf in Duitsland, vervolgens in Noord-Nederland actief geweest als adviseur rundveeverbetering. Heb gewoond en gewerkt als manager op een gemengd agrarisch bedrijf bestaande uit melkvee, fokzeugen, tuin en akkerbouw. De laatste jaren gewerkt als adviseur in de milieutechniek met in het afgelopen jaar als accounmanager in de ruwvoeropslag.

Om mezelf te beschrijven dan ben ik een persoon met een hands on mentaliteit die een hoge gun factor heeft, daarnaast een relatie beheerder en netwerker pur sang, welke zowel zelfstandig als in teamverband zijn werkzaamheden goed kan verrichten.

Nummer 47068

Opleidingsniveau: HBO

Persoonlijke gegevens

Gemeente: Leeuwarden
Leeftijd: 50 - 55 jaar

Opleiding - ervaring

  • Bouw en stalinrichting
  • Diervoederindustrie
  • Fokkerij
  • Gewasbescherming & Meststoffen
  • Mechanisatie
  • Rundveehouderij

 

Contact sales / accountmanager rundveehouderij

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Zoek uw bemiddelaar

Postcode

Algemene informatie

Huub Huizinga »

Email Huub »

06 - 10 96 36 54

Huub Huizinga »