Contact onderzoeker diergezondheid

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Onderzoeker diergezondheid uit Wierden Overijssel

Over zichzelf

Beste medewerker,

 

 

In januari dit jaar ben ik afgestudeerd aan Wageningen University and Research voor de master Animal Sciences. Tijdens mijn master heb ik de specialisatie ‘Adaptation, Health, and Welfare’ gevolgd, waarbij ik mij vooral gericht heb op veterinaire, maar ook humane, immunologie. Ik ben zeer geïnteresseerd in immunologie vanwege de complexiteit en samenhang van het systeem. Wanneer één onderdeel gemanipuleerd wordt zal je altijd een effect op een ander onderdeel van het immuun systeem vinden. Zoals in de volgende alinea toegelicht heb ik tijdens mijn studie al een aantal laboratorium technieken geleerd, echter zou ik graag nog meer ervaring opdoen.

 

Het kleine afstudeervak van mijn master richtte zich op in vitro fermentatie van algemeen gevoerde ruwvoeders, waarbij fecaal inoculum van Afrikaanse olifanten gebruikt werd. Dit onderzoek bestond uit de verzameling van monsters, het gebruik van een automatisch gas productie meetsysteem, en chemische analyses van vluchtige vetzuren en ammoniak, respectievelijk via gas chromatografie en spectrofotometrie. Momenteel is het onderzoeksteam bezig met de resultaten te publiceren in Journal of Zoo and Aquarium Research (JZAR); ik ben eerste auteur van het artikel. Het grote afstudeervak van mijn master richtte zich op de relatie tussen een genetische aspect van Toll-like receptor 1A (TLR1A; een receptor behorend bij het immuunsysteem) en fenotypisch gemeten natuurlijke antilichamen. Om het genotype te bepalen heb ik meerdere technieken gebruikt, zoals DNA isolatie en TaqMan analyse (een PCR techniek). Het fenotype werd bepaald door meerdere indirecte ELISAs uit te voeren. Tijdens mijn HBO opleiding, Toegepaste Biologie, heb ik ook meerdere opdrachten uitgevoerd die bestonden uit het interviewen van stakeholders, het opzetten van vragenlijsten, en het meten van verschillende parameters van biggen. 

 

Mijn positieve instelling en doorzettingsvermogen kunnen zeker een bijdrage leveren aan uw instelling. Graag licht ik dan ook mijn brief en curriculum vitae in een persoonlijk gesprek aan u toe.

Nummer 44972

Opleidingsniveau: Universiteit

Persoonlijke gegevens

Gemeente: Wierden
Leeftijd: 20 - 25 jaar
Geslacht: Vrouw

Opleiding - ervaring

  • Geitenhouderij
  • Paardenhouderij
  • Pluimveehouderij
  • Rundveehouderij
  • Varkenshouderij

Vakgebieden

  • Innovatie / Onderzoek

 

Contact onderzoeker diergezondheid

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Zoek uw bemiddelaar

Postcode

Algemene informatie

Siebert van Kreij »

Email Siebert »

06 411 855 25

Siebert van Kreij »