Contact melkveehouderij

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Melkveehouderij uit Overbetuwe Gelderland

Over zichzelf

In november 2020 ben ik afgestudeerd aan de HAS Hogeschool in Den Bosch voor de opleiding Dier- en veehouderij. Ik werk momenteel op een melkveebedrijf met 110 melkkoeien en op een melkgeitenbedrijf met ca 1300 geiten, hier verzorg ik de lammeren vanaf geboorte tot enkele weken oud.

Daarnaast ben ik dagelijks te vinden op het melkveebedrijf van mijn schoonvader en zijn broer. Hier melken zij ca.160 koeien en ben ik verantwoordelijk voor de kalverenverzorging en de jongveeopfok. 

Ik zit niet graag stil, maar hou van werken en aanpakken. Ik kan goed zelfstandig werken, maar samenwerken vind ik ook geen probleem. Ik probeer altijd alles zorgvuldig en netjes af te werken. Ik leer graag nieuwe dingen en ben vooruitstrevend. 

Mijn grootste interesse ligt bij de gezondheid en vruchtbaarheid van melkkoeien en jongveeopfok. Ik zoek geen baan op een (melk)veebedrijf maar wil veehouders vooruit helpen met problemen waar zij tegenaan lopen. 

Wat mij onderscheidt van andere, is dat ik opgegroeid ben in de stad met geen enkele connectie naar de melkveehouderij. Op mijn 17e ben ik als leek begonnen bij een melkveehouder. Nu, bijna 5 jaar later, heb ik grote verantwoordelijkheden op meerdere veehouderijbedrijven. Dit laat mijn doorzettingsvermogen en passie zien die ik heb voor het vak. 

Nummer 23221

Opleidingsniveau: HBO

Persoonlijke gegevens

Gemeente: Overbetuwe
Leeftijd: 20 - 25 jaar
Geslacht: Vrouw

Rijbewijs

Rijbewijs personenauto (B)

Opleiding - ervaring

  • Fokkerij
  • Geitenhouderij
  • Rundveehouderij

 

Contact melkveehouderij

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Zoek uw bemiddelaar

Postcode

Algemene informatie

Huub Huizinga »

Email Huub »

06 - 10 96 36 54

Huub Huizinga »