Contact medewerker (boom)kwekerij

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Medewerker (boom)kwekerij uit Rotterdam Zuid-Holland

Over zichzelf

Loyaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, en ik ben een harde werker. Het werken op een kwekerij zal even totaal anders zijn, maar ik wil graag nieuwe dingen leren, ik ben zeer geïnteresseerd in bomen en planten, en ambieër het zeer om uiteindelijk lekker buiten bezig te kunnen zijn.

Veel ervaring met machines, diersoorten en technieken heb ik niet of beperkt, vrees ik. Ik heb wel enige ervaring met licht werk in tuinonderhoud, en redelijk zwaar (vrijwillig) werk  op een rijstal - de paarden verzorgen, de paarden voeren, stallen uitmesten, volle kruiwagens wegbrengen & legen, terrein schoon vegen. Wel heb ik het vakje "paardenhouderij" aangevinkt, echter moet ik wel bij vermelden dat het erg lang geleden is..

Persoonlijke eigenschappen;

Humor

Houdt van natuur

Houdt van dieren 

Werkt graag in de tuin

Niet bang om aan te pakken

Beheerst goed de Nederlandse taal

Kan goed zelfstandig werken 

 

Nummer 48182

Opleidingsniveau: Middelbare school/VMBO/LBO

Persoonlijke gegevens

Gemeente: Rotterdam
Leeftijd: 40 - 45 jaar
Geslacht: Vrouw

Rijbewijs

Rijbewijs personenauto (B)

Werken in de sector Paardenhouderij

  • Stalmedewerker

Anoniem CV

BARBARA 

Zelfstandig werkend kok  

Rotterdam 3074  

 

Als jong meisje van 15 ben ik begonnen met vrijwilligerswerkbij een rijstal. Het werk bestond vooral uit stallen mesten,  

paarden voer brengen, borstelen en hoeven uitkrabben. Later heb ik naast mijn middelbare school bij de bakker van Albert  

Heijn gewerkt. Uiteindelijk ben ik op mijn 18e in de horeca gerold. Mijn vader was eigenaar van een klein hotel/restaurant op  

het platteland in midden Frankrijk. Een half jaar heb ik daar gewoond, en natuurlijk ook mijn eerste werkervaring in dit vak  

opgedaan. Bij terugkomst in Nederland rolde ik door in dit vak, want ik vond het leuk om te doen. Van alles heb ik dan ook  

gedaan; Spoelkeuken, keukenhulp, runner, bar, bediening (een beetje) en uiteindelijk opgewerkt tot zelfstandig werkend  

kok, wat ik tot heden dage doe (ruim 16 jaar) met veel plezier. Dit alles zonder opleidingen, maar wel de nodige ervaring,  

en de hygiëne hoog in het vaandel. Bij mijn werkgevers heb ik met veel plezier gewerkt, altijd fulltime, tot wel zes dagen per  

week, soms wel meer, of meer dan 10 uur op een dag. Echter ben ik nu wel op zoek naar een baan voor 32 uur in de week,  

(max 4 dagen) want 40+ wordt nu echt te zwaar, en ik wil mijn werk graag met plezier blijven doen, en daar ben ik gewoon  

heel eerlijk in. Ook sta ik ervoor open om andere dingen te leren. Ik ambieer niet specifiek een leidinggevende functie, ik wil  

gewoon lekker werken en er plezier van hebben, en geen stress.  

Behalve dat ik werken in de horeca leuk en gezellig vind, gaat mijn interesse ook uit naar de buitenruimte, met name de  

bossen, en parken waar ik graag ben om tot rust te komen. Ik houd van de natuur, en specifiek van de bomen. Ik vind dat  

heel erg interessant, en ben daar nu vooral naast mijn werk als kok over aan het leren, en wie weet komt er iets op mijn  

pad in de groensector, waarin ik mij zou kunnen ontplooien en verder leren. Misschien wel leuk werk met het beste van de  

twee werelden (horeca en natuur/bos/parken)  

Wat ik graag doe buiten werktijd; Veel wandelen in de natuur, fotograferen, schrijven, tekenen, in de tuin werken, de  

plantjes en de bomen verzorgen, en koken uiteraard.  

Wie weet, tot binnenkort!  

 

PERSOONLIJKE GEGEVENS  

Hoogst genoten opleiding: MAVO / VMBO  

Rijbewijs: B  

WERKERVARING  

Zelfstandig werkend kok  

Mart Café - Rotterdam  

oktober 2017 tot heden  

Zelfstandig werken in de keuken, maar ook met een supergezellig team;  

Ontbijt, lunch, of diner - wisselende diensten - bereiden van alle gerechten. Ook lunch, diner en borrel verzorgen voor  

groepen tot 100. Voorraad bijhouden, en bijhouden van HACCP lijsten, en het schoonmaken van de keuken & apparatuur  

Kok/bediening  

Brasserie Traiteur Dungelmann - Den Haag  

maart 2014 tot heden  

Werkzaamheden: hoofdzakelijk keuken: bereiden van gerechten, voorraad bijhouden, producten bestellen, HACCP; voorts  

ook serveren van drankjes en maaltijden, beleggen van broodjes, schoonmaken, ook afwassen, en toezien op hygiëne.  

Kok  

Restaurant Bagel Bakery & Burgers - Rotterdam  

juni 2006 tot februari 2014  

Vanaf de afwas opgeklommen tot medewerker  

bediening, keukenassistent, en uiteindelijk kok.  

Werkzaamheden: Voorraad bijhouden, producten bestellen,  

koken met verse producten, schoonmaken, HACCP bijhouden,  

toezien op hygiene, aannemen van reserveringen.  

Medewerker bediening/ bar  

Lunchroom Cafè de La Haye - Den Haag  

augustus 1999 tot juni 2006  

Werkzaamheden: serveren van drankjes, en maaltijden, beleggen van broodjes, schoonmaken. Daarnaast, indien nodig,  

ook werkzaam bij Slagerij Dungelmann (zelfde eigenaar) voor een periode van zeker 3 jaar. Ook binnen de slagerij alle  

voorkomende werkzaamheden verricht, behalve uitbenen, maar kan wel redelijk goed met messen overweg  

Medewerker bediening/bar  

Beachclub Veronica - Scheveningen  

mei 1999 tot augustus 1999  

Werkzaamheden: Serveren van maaltijden en drankjes, div  

Schoonmaakwerkzaamheden.  

Medewerker Callcenter/ Telemarketing  

FAI Home Securety Beveiligingssystemen - Rijswijk  

februari 1999 tot mei 1999  

Werkzaamheden: telefonische afspraken maken voor  

Beveiligingsadviseurs. Beheren van agenda  

Medewerker bediening/ bar/housekeeping  

Hotel Auberge Pierrefitte - Dancé (61)  

oktober 1998 tot januari 1999  

Werkzaamheden: Serveren maaltijden, drankjes, dekken van tafels,  

barwerkzaamheden, opmaken bedden, helpen met de was, werken in de tuin.  

Medewerker vloer, cassière Baby & Kinder  

V&D Warenhuizen Leidschendam - Leidschendam  

augustus 1997 tot februari 1998  

Werkzaamheden: Representatief houden van de afdeling, te woord staan van  

Zowel in de winkel als telefonisch, bedienig kassa.  

Verkoopmedewerkster (parttime)  

Albert Heijn - Den Haag  

juni 1995 tot september 1995  

Verantwoordelijkheden  

Mederwerkster op de brood afdeling  

Betrof een vakantiebaan  

Werkzaamheden: Brood/croissants/koekjes bakken, verpakken,brood snijden, gereed maken voor verkoop (gewerkt met  

een brood snij machine)  

OPLEIDING  

Diploma  

Groen van Prinsterencollege - Den Haag  

september 1992 tot juni 1997  

VAARDIGHEDEN  

Aankoop/Inkoop  

Koken  

Voedselproductie  

CERTIFICERINGEN EN LICENTIES  

Sociale Hygiëne  

mei 2009 tot heden  

 

Contact medewerker (boom)kwekerij

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Zoek uw bemiddelaar

Postcode

Algemene informatie

Huub Huizinga »

Email Huub »

06 - 10 96 36 54

Huub Huizinga »