Contact chauffeur

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Chauffeur uit Vlaardingen Zuid-Holland

Over zichzelf

Ik heb de opleiding LTS gehad in Vlaardingen richting motorvoertuigen techniek.Daarna doorgegaan voor 2de monteur aatal jaar gewerkt in de garage, toen in militaire dienst gegaan voor 1 jaar,  eenmaal uit dienst isolatiemonteur geworden en in 1998 mijn groot rijbewijs gehaald en chauffeurs diploma.

Begonnen op de vrachtwagen bij een bedrijf in schiedam afdeling grind en daarna overgestapt binnen het bedrijf naar de afdeling veevoeder. Werkzaamheden voer afleveren op diverse boerderijen in Nedeland met trekker oplegger.(vloeisoffen)

In 2006 overstap gemaakt naar hoveniers bedrijf in het westland daar 6 jaar werkzaamheden gedaan met knijperauto en diverse assistentie werkzaamheden daaromheen .

Vanaf 2013 heb ik wat werk gedaan in de recycle branch zowel portaal als haakarm chauffeur en ben begin 2014 enthousiast begonnen met opleiding voor treinmachinist maar niet af kunnen maken wegens faillisement van het bedrijf.

Waarom ik interesant ben voor een werkgever is mijn inzet, ik ben een harde werker, bereid om de handen uit de mouwen te steken en vies te maken, bereid om overuren te maken in de weekenden en op zon en feestdagen te werken.

Nummer 17750

Opleidingsniveau: Middelbare school/VMBO/LBO

Persoonlijke gegevens

Gemeente: Vlaardingen
Leeftijd: 45 - 50 jaar
Geslacht: Man

Rijbewijs

Chauffeurs diploma (boven 7.5 ton; BCE)

Certificaten

  • ADR basis
  • VCA

Werken in de sector Hovenier

  • Hovenier onderhoud

Werken in de sector Loonbedrijf en grondverzet

  • Vrachtwagenchauffeur
  • Chauffeur zelfrijder
  • Shovelmachinist

Werken in de sector Transport

  • Vrachtwagenchauffeur

 

Contact chauffeur

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Zoek uw bemiddelaar

Postcode

Algemene informatie

Huub Huizinga »

Email Huub »

06 - 10 96 36 54

Huub Huizinga »