Contact agrarisch medewerker, adviseur/instructeur paarden

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Agrarisch medewerker, adviseur/instructeur paarden uit Ede Gelderland

Over zichzelf

Ik ben een net en handig persoon, die graag wat voor anderen betekent. Ik vind het prettig op praktische wijze aan de slag te zijn en schuw niet om aan te pakken. Ik kan goed adviseren en zorgen dat taken zo optimaal mogelijk uitgevoerd worden. Het geeft mij voldoening om een uitdaging succesvol aan te kunnen pakken.

Opgegroeid op akkerbouwbedrijf, daar regelmatig meegeholpen. Houd van aanpakken en buiten werken.

Na Gymnasium de studie Dierwetenschappen gedaan, maar niet afgerond. Ik ben meer een praktijkmens. Wel interesse in de onderzoeken, maar meer in de zin van dit in de praktijk toepassen.

Veel kennis in de paarden, afgestudeerd als gedragstherapeut voor paarden. Afgestudeerd zadelpasser en -reparateur. Daarnaast ruiterbewijs, koetsiersbewijs (enkel- en tweespan). Ervaring met diverse paarden, trainen en opleiden. Mede door stages paardenbedrijven.

Werk gehad als floormanager, flex-medewerker en koerier bij een post- en koeriersbedrijf.

Laatste vaste baan was als medewerker services bij een bedrijf voor agrarische software. Daarbij deed ik de planning en had veel telefonisch contact met klanten.

Momenteel heb ik mijn eigen bedrijf in voornamelijk lesgeven aan mensen met paarden. Daarnaast doe ik uitzendwerk. Ik ben medewerker bij een kuikenbroederij en tot voor kort postsorteerder. Graag zou ik weer meer vastheid hebben in werk.

Jarenlange ervaring als bestuurslid. Ook afdelingsvertegenwoordiger van studentenafdeling geweest.

Ik heb dus in verschillende takken ervaring en schuw niet om aan te pakken. Ik verdiep me graag in dingen om taken zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren. Daarbij denk ik ook mee over hoe iets het beste aan te pakken.

Nummer 12152

Opleidingsniveau: HBO

Persoonlijke gegevens

Gemeente: Ede
Leeftijd: 30 - 35 jaar
Geslacht: Vrouw

Rijbewijs

Rijbewijs personenauto met aanhanger (BE)

Opleiding - ervaring

  • Akkerbouw
  • Loonbedrijf en grondverzet
  • Paardenhouderij
  • Tuinbouwtechniek

 

Contact agrarisch medewerker, adviseur/instructeur paarden

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Zoek uw bemiddelaar

Postcode

Algemene informatie

Huub Huizinga »

Email Huub »

06 - 10 96 36 54

Huub Huizinga »