Contact agrarisch medewerker

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Agrarisch medewerker uit Oude IJsselstreek Gelderland

Over zichzelf

Ik heb de opleiding MBO Veehouderij 3 gedaan en mijn diploma in 2014 behaald. Ik ben in het bezit van het rijbewijs B, BE en T rijbewijs.  Op dit moment werk ik als zzp-er op een gemengd bedrijf (akkerbouw en veeteelt) in Duitsland, Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging en werkplek, waar ik mijn opgedane kennis kan gebruiken en mijzelf verder kan ontwikkelen. Ik ben sociaal en flexibel ingesteld en ben zeker niet afkerig van hard werken. Bovendien heb ik geen 8 tot 5 mentaliteit en ben ik ik leergierig en resultaat gericht. Werken in het weekend is voor mij geen probleem. Ik heb ervaring opgedaan in de grondverzet, trekkerwerkzaamheden, aardappeloogst / grasoogst / landbewerken). Ook heb ik ervaring met melken (visgraat, swing over, caroussel, robot), voeren met zelfrijder en trekker met mengwagen, koeverzorging ( scheren, bekappen, spoelen) en insemineren. Vaardigheden die ik beheers zijn :  goede mondelinge uitdrukking in de Nederlandse en Duitse taal, systematisch en ordelijk werken/ samenwerken.

Nummer 18103

Opleidingsniveau: MBO

Persoonlijke gegevens

Gemeente: Oude IJsselstreek
Leeftijd: 25 - 30 jaar
Geslacht: Man

Rijbewijs

Rijbewijs personenauto met aanhanger (BE)

Certificaten

  • VCA

Werken in de sector Varkenshouderij

  • Medewerker vleesvarkens

Werken in de sector Rundveehouderij

  • Medewerker melkveehouderij
  • Melker

Werken in de sector Akkerbouw

  • Allround medewerker
  • Tractorchauffeur

Werken in de sector Loonbedrijf en grondverzet

  • Tractorchauffeur
  • Shovelmachinist

 

Contact agrarisch medewerker

Wilt u in contact komen met deze kandidaat of andere kandidaten? Neem contact met ons op of bel onze bemiddelaar in uw regio.

Zoek uw bemiddelaar

Postcode

Algemene informatie

Huub Huizinga »

Email Huub »

06 - 10 96 36 54

Huub Huizinga »