Yvonne Witkop-SchakenraadRegio

O-Flevoland en Z-Flevoland

Telefoon

06-21 70 29 37

Regio

O-Flevoland en Z-Flevoland

Telefoon

06-21 70 29 37

Wat zijn je raakvlakken met de agrarische sector?

Als boerenkleindochter wist ik al jong dat ik in de agrarische sector wilde werken. Na een agrarische opleiding heb ik geruime werkervaring opgedaan in de agrarische sector op het gebied van rundveehouderij, akkerbouw, intensieve veehouderij en zaadveredeling. Mijn andere binding met de agrarische sector is mijn man als akkerbouwer met loonbedrijf.

Welke toegevoegde waarde ben jij voor de opdrachtgever?

Ik snap wat ondernemen inhoudt. Mijn mensenkennis en adequate en actieve werkhouding wil ik graag voor u inzetten om samen met u de juiste kandidaat voor de juiste plek te vinden.

Welke 3 kernwoorden omschrijven jou?

Open, eerlijk en analytisch.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Mensen blij maken en helpen met het vinden van een werknemer of baan!

Stuur een email aan Yvonne Witkop-Schakenraad

Een waarde is verplicht.