Gerda Stad-BrantsmaRegio

Noordoostpolder

Telefoon

06 11 032 007

Regio

Noordoostpolder

Telefoon

06 11 032 007

Wat zijn je raakvlakken met de agrarische sector?

Ik ben opgegroeid op een veebedrijf, het landbouwonderwijs gevolgd en ik heb meer dan 25 jaar op een veebedrijf gewerkt. Daarnaast heb ik 16 jaar les gegeven op een landbouwschool. De landbouw en dan voornamelijk de koeien zitten in mijn bloed.

Welke toegevoegde waarde ben jij voor de opdrachtgever?

Door mijn achtergrond en ervaring begrijp ik de ondernemer goed en kan ik meedenken met de bedrijfsvoering. Het vinden van een goede kandidaat die bij het bedrijf past, is voor mij iedere keer weer een uitdaging en ik ben heel blij als het lukt.             

Welke 3 kernwoorden omschrijven jou?

Gedreven, kundig en spontaan.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het leukste van mijn werkzaamheden zijn de bedrijfsbezoeken, zeg maar de boer op!

Stuur een email aan Gerda Stad-Brantsma

Een waarde is verplicht.